دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ومن یتق الله یجعل له مخرجا ویرزقه من حیث لایحتسب ومن یتوکل عل الله فهوه حسبه ان الله بالغ امره وقد جعل الله لکل شی قدرا
ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐
عزیزم منم خیلی توی کارم گره افتاده بود و تمام سوره هایی که برای رزق و روزی بود خوندم ولی جواب نمیداد و متوجه شدم توی زندگیم خیلی چشم زخم؟ البته قبلش فکر میکردم کسی برام جادو کرده که سه ماه هم سوره بقره رو پخش کردم خب ولی مشکل من همون چشم زخم بود که با حرز امام جواد و چهار قل و ... تقریبا داره حل میشه و چیزی که به نظرم تاثیر زیاد داشت ختم قرآن بود که من هنوز تمومش نکردم و یکی از نی نی سایتیای عزیز توی تاپیکش گذاشته بود
نمیدونم شاید منم مثل شمام چون امروزم خود بخود یک سرویس از ظرفهای دکوری ریخت و شکست
عزیزم من حدود یک سال شوهرم دست به هرکاری که میزد نمیشد و به صفر رسیدیم ولی اگه چشم زخم نباشه این سوره ها هم خیلی جواب میده ذاریات و طلاق و مزمل و لیل که آیه 19 سه بار باید بخونیم و انشراح اینارو باید به ترتیب بخونی