2777
2789

وقتی لباس میخری به این فکر کن اون باید تو رو قشنگ نشون بده نه خودشو با تو اونو.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وقتی هم زیادی ساده باشی فک میکنن سلیقه نداری

چمیدونم

از این استایلیستا ک تو اینستا هستن ایده بگیر

امسال ترنچ کت مده جالا یا بلند یا کوتاه حتما تو کمدت داشته باش

شلوار فوتر هم مد شده 

مامش قشنگتره من بگشو خریدم زیاد راضی نبودم

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
واضحتر میگین عزیزم

بعضیا رو میبینم کلی جنس گرون و مارک اصل میخرن ولی باز انگار گدان یعنی وسایل نه به اون آدم میاد نه به همدیگه.

مثلا میخوای مانتو بخری دنبال مد و قیمت بالا یا پایین و لاکچری به نظر رسیدن لباس و... نباش. یکی رو انتخاب کن که جنس و دوختش خوب باشه؛ دقیقا اندازت باشه؛ متناسب با فرم بدنت باشه؛ رنگش بهت بیاد و وقتی میپوشیش راحت باشی.

حالا اون مانتو رو ببر شال فروشی رنگای مختلف رو کنارش بذار ببین به کدوم میاد.

شلواری رو انتخاب کن که مناسبته مثلا اگه پای پرانتزی داری شلوار تنگ نگیر. اگه پوستت خیلی تیره یا خیلی روشنه شلوار کوتاه نخر و خلاصه یه مدل مناسب پیدا کن.

سعی کن شلوارهای متناسب با بدنت توی رنگهای مختلف داشته باشی. کرم، سبز ارتشی و زیتونی، طیفهای مختلف جین، مشکی، قهوه‌ای و دو تا رنگی واجبه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.