2777
2789

پیاده روی و ورزش میکنم رابطه بدون جلوگیری و شیاف گل مغربی هم استفاده میکنم هرچی که گفتند انجام دادم ولی دردم نمیگیره ۴۰ هفته ام تموم شده.

دکتر گفت ۴۰ هفته و ۶ روز امپول فشار میزنه..

سردرد دارم میرم بیمارستان و دکتر فشارم چک می‌کنند آزمایش مسمومیت بارداری می‌گیرند خداروشکر سالمم برم می‌گردانند خونه...اما سردرده همچنان هست.

احساس میکنم این هفته دیگه به همه جام فشار اومده.

نمیدونم دیگه چیکار کنم که دردم شروع بشه...

+ خانما لطفا نگید سزارین واقعا حس و حال اینو ندارم که توضیح بدم چرا نمیتونم سزارین کنم ولی بی علت نیست

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه