2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

71 بازدید | 7 پست

برام سواله واقعا چطور میشه ادمای که دل میشکنن،ابرو میبرن،تهمت میزنن مال کسیو بالامیکشن و....هزاران کار دیگه بدون عذاب وجدان شبا راحت میخوابن🫤؟!

یعنی ذره ای حس گناه ندارن

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

هعی...  بله مادر شوهر من البته که الان رحمت خدا رفته و منم حلالش کردم، ولی یه بلاهایی سر من اورد که بشینی زار زار گریه کنی. من و با یه بچه تو شکمم از خونه پرت میکرد بیرون خب اون موقع تو خونه مادرشوهرم اینا زندگی میکردیم. شوهرمم عقلش خام بود و طرف مادر و خواهراشو میگرفت یه بار حلقه دخترش گم شد به من گفت دزد خونمون تویی و کلی کلفت بارم کرد حتی بهم تهمت خراب بودن میزد....  خلاصش تازه کردم خیلی زجر کشیدم واقعا

درخواست دوستی نده ممنون❤

هعی... بله مادر شوهر من البته که الان رحمت خدا رفته و منم حلالش کردم، ولی یه بلاهایی سر من اورد که ...

عزیزم🫠الهی ازاین به بعد خوشی باشه فقط برات 

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹