2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشگاهمم ۸۹ تموم شد.فک کنم زمان ما جمع میشد چون نمره زیر ده باعث کم‌شدن معدل و مشروطی میشد

آره اون موقه ها اینطوری بود،شوهرم سر این همیشه به من میگه شما کیلویی نمره گرفتید😬زمان اونم جمع میشد آخه

2805
آره اون موقه ها اینطوری بود،شوهرم سر این همیشه به من میگه شما کیلویی نمره گرفتید😬زمان اونم جمع میشد ...

عوضش درسی که حذف میشه به روش شما ترم یعد داستان میشه.حالا یا پیش نیاز میخواد یا استادش خوب نیست یا یه گیری داره😏🤪

عوضش درسی که حذف میشه به روش شما ترم یعد داستان میشه.حالا یا پیش نیاز میخواد یا استادش خوب نیست یا ی ...

ببین این حذف مال زمانیه که توواقعا نتونستی بخونی یا مشکلی برات پیش اومده،دراون صورت امتحانم بدی میوفتی و فرقی به حالت نداره واسه ترم بعد

ببین این حذف مال زمانیه که توواقعا نتونستی بخونی یا مشکلی برات پیش اومده،دراون صورت امتحانم بدی میوف ...

من یه درس ۴ واحدی واقعا سخت داشتم که مغزم‌رسما ترک خورده بود.

شب امتحان و توی مترو و قبل امتحان خودمو کشتم ۱۳ شدم

یعنی ما نمیتونم نداشتیم.یا میخوندیم نمره قبولی میگرفتیم یا صفر و تاثیر روی معدل و مشروطی و سه تا مشروطی اخراج.

شرایط الآن رو نمیدونم ولی انگار کنکور سختتر شده و شرایط معدل دانشگاه بهتر.درسته؟