2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیدم فقط با درس یا آرایشگر و بلاگر شدن😂

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
2805

آره. البته تو مرداب نبودن فقط خانوادشون از نظر مالی وضعیت خوبی نداشتن. خودشون پزشک و قاضی و نماینده مجلس و... شدن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

به خاطر رو کم کنی کسی دنبال پیشرفت نباش گور بابای حرف مردم...

به خاطر خودت تلاشتو بکن...

من خودم از خودم راضی نیستم با تمام وجودم تلاشمو کردم امانمیدونم کجای کارم ایراد داره ...

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

بله زن داداش بزرگم که با برادر متخصص قلب من ازدواج کرد کلا پدر مادرش فوت کردن فامیل دور بود دلمون سوخت که ارث و پولی نداره با یه مادر بزرگ پیییر زندگی میکرد گفتیم بیاد منشی داداشم بشه، که کم کم دل داداشمو برد اولش داشتیم دیوونه می‌شدیم اما خودشو جاکرد تو دل ماهم الان هم سه تا بچه آورد دانشگاه رفت پیانو وزبان یاد گرفته مدرسه غیر انتفاعی باز کرد با پولای داداشم 

اما انصافا هرگز بی احترامی ازش ندیدیم حتی وقتی که مخالف ازدواجش بودیم ومحلش نمی ذاشتیم

سراسر زندگی من معجزه بود 
ایشالله 🥲 میترسم از آیندم واقعا دلم میخواد رو کسایی ک بهمون گفتن فقیرو کم کنم

قشنگم بخدا بهت قول میدم اگر بخوای از راه درست پیش بری خدا دستت رو میگیره و به بهترین جاهای ممکن میرسی اصلا نترس و شروع کن و به خودش توکل کن،بسپار به خودش بگو خدایا حرکت از من برکت از تو.

چند سالشون بود عروس شما شدن؟؟

خودش بیست وسه، برادرم چهل و سه

خداییش خیلی آرزوی بهتر برای داداشم داشتیم اما نمیدونم چکار کرد که از خر شیطون پایین نیومد، اما زنش هم خیلی سریع خودشو بالا کشید با عرضه بود الان دیگه رومون میشه بگیم عروس ماست فوری دانشگاه رفت ارشد گرفت کنارش پیانو و زبان رادعالی یادگرفت، مدل حرف زدن ولباس پوشیدن را رعایت کرد اصلا یه جوری تغییر کرد که گاهی یادمون می‌ره با ترحم اوردیمش مطب داداشم

الآنم دوساله مدرسه غیر انتفاعی باز کرد و انصافا از صدتا دانش آموز به سیصدوپنجاه تا رسوند و اسم خوبی هم مدرسه اش پیداکرد 

سراسر زندگی من معجزه بود