2777
2789
عنوان

شوهری که همش زر مفت میزنه هیچ پوخی هم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 33 پست
قلق نداره بخوای ازون طریق به خواستت برسی؟ بازم میگم اینجور مردا نباید پول تو جیبشون باشه که خرج اینو ...

خوب نفمیدم منظورت چیه اگر منظورت نزدیکی ایناس نه عین خیالشم نیس 

پدر شوهرمم زنده نیست

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

خوب نفمیدم منظورت چیه اگر منظورت نزدیکی ایناس نه عین خیالشم نیس پدر شوهرمم زنده نیست

نه صرفا ،بعضیا ازینکه زنشون تو خونه سکوت کنه متنفرن ، یا نمیدونم یه سری چیزا خوشحالشون میکنه ،رابطه ج هم یکی از این چیزاس 

احتمالا دل نگران مادرشه ،اگه فقط غذا بود اوکی بود چرا لوازم خونه رو میده اخه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا عین شوهر من فکر کنم بچمم چند سال بعد از باباش همنقدر ناراضی باشه 😞

من هرچی بچگی کردم به خاطر مامانم بود . یادم میاد دختر خالم گفت با باباش و مامانش رفته سینما خیلی خوش گذشت و ... بعد کن بخش فکر کردم تا حالا خانوادگی نرفته بودیم سینما رفتم گفتم به بابام جوری جواب داد که یعنی نه بعد گفتم خب نمایشگاه چی ‍؟( چون نمایشگاه  پولی نبود ) بازم بزور قبول کرد بعد که رسیدیم ( خواب بودیم تو راه ) مامانم گفت چرا بهم نگفتید شما بهش گفتید بریم کل راه داشت بهم منگه میداد ... 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
2805