2777
2789
عنوان

وقتی به ظاهر نچرال مردم و اروپا و آمریکا نگاه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 16 پست
هیچ خوشگلی نداره، همه پوست صاف و یکدست دوست دارن. کک و مک چه خوشگلی داره؟؟؟؟ اگه داشت این همه زیر آف ...

من خودم کک و مک دارم و عاشقشونم

پوست سفید با کک مک خیلی جذابه

زیر آفتاب نشستن چه ربطی به کک و مک داره؟اتفاقا باعث میشه بیشتر توی چشم بیاد چون تو آفتاب پررنگتر میشه😃

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
قبلا یادته ایرانیا چقدر آرایش میکردن ، تا زیر دماغشون رژ بود و... خداروسکر الان آرایششون کمتر شده، و ...

اره واقعا آرایشی خلیجی و غلیظ که سم بود حالا اون آرایش بود نهایت با ی دستمال مرطوب پاک میشد ولی الان ای عملا رو که نمیشه کاریشون کرد .آره واقعا کاش دوره ی این عملا سر برسه حالا ی عمل بینی اشکال ندارع به زیبایی چهره هم کمک می‌کنه ولی ن دیگه اینجوری آخه بعضیا دیگه خیلی خودشون وترسناک کردن صورتای چند ضلعی چونه های تیز ابروهای کاشته و فیبروز شده غلیظ و کلفت چشمارو به زور لیفت و نخ و عمل کشیدن و کلی بوتاکس و ژل رو خودشون خالی کردن و....حیف اون همه قیافه های متنوع و خوشگل که الان همه یحور شدن البته همه ی همه هم ن ولی بنظرم اگه اینجور آدما پیدا کنه خیلی زود به بیشتر جمعیت غالب میشه

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید