2777
2789
عنوان

وقتی به ظاهر نچرال مردم و اروپا و آمریکا نگاه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 16 پست
هیچ خوشگلی نداره، همه پوست صاف و یکدست دوست دارن. کک و مک چه خوشگلی داره؟؟؟؟ اگه داشت این همه زیر آف ...

من خودم کک و مک دارم و عاشقشونم

پوست سفید با کک مک خیلی جذابه

زیر آفتاب نشستن چه ربطی به کک و مک داره؟اتفاقا باعث میشه بیشتر توی چشم بیاد چون تو آفتاب پررنگتر میشه😃

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
قبلا یادته ایرانیا چقدر آرایش میکردن ، تا زیر دماغشون رژ بود و... خداروسکر الان آرایششون کمتر شده، و ...

اره واقعا آرایشی خلیجی و غلیظ که سم بود حالا اون آرایش بود نهایت با ی دستمال مرطوب پاک میشد ولی الان ای عملا رو که نمیشه کاریشون کرد .آره واقعا کاش دوره ی این عملا سر برسه حالا ی عمل بینی اشکال ندارع به زیبایی چهره هم کمک می‌کنه ولی ن دیگه اینجوری آخه بعضیا دیگه خیلی خودشون وترسناک کردن صورتای چند ضلعی چونه های تیز ابروهای کاشته و فیبروز شده غلیظ و کلفت چشمارو به زور لیفت و نخ و عمل کشیدن و کلی بوتاکس و ژل رو خودشون خالی کردن و....حیف اون همه قیافه های متنوع و خوشگل که الان همه یحور شدن البته همه ی همه هم ن ولی بنظرم اگه اینجور آدما پیدا کنه خیلی زود به بیشتر جمعیت غالب میشه

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.