2777
2789

سلام بچه ها خوبین لطفا کمکم کنیدد من امثال کنکور داشتم و خوب درس نخوندم کلا تو عالم هپروت بودم انگار گفتم بزارم برای سال دیگه که مدرسه نداشته باشم راحت تره و  اون موقع یکسری رشته های ملیو میتونستم برم ولی بهشون علاقه نداشتم و دیگه گفتم سال بعد واسه فرهنگیان بخونم اگه نشد روانشناسی..

ولی الان واقعا شرایطم سخته خانوادم اهل مسافرتن دلشون نمیخاد خونه بمونن از یه طرفم این تاثیر معدل یازدهم و دوازدهم هست ک من دوازدهمم خراب کردم باید همرو ترمیم کنم اصلا حوصله درس خوندن ندارم خیلی حسودیم میشه به اونایی که استمرار دارن ولی من الان خودمو میشناسم سریع خسته میشم بنظرتون بهمن میتونم برم دانشگاه آزاد روانشناسی بخونم؟ بنظرتون با ملیش فرقی نداره؟ هزینه ایناهم برام مهم نیست ولی واقعا دلم دانشگاه میخاد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

وا از الان ببری؟ کلی مونده اونی که از تیر خونده ممکنه الان ببره تو بخونی قبول شی

تو بری کنار شرایط رو برانی که کنکور دارم راحت میکنی تا اخر سال کلی آدم مثل تو جا میزنن و ماها قبول میشیم از رقابت نرو کنار خیلی ها بهمن‌میبرن خیلی ها عید و فضا خالی میشه ادامه بده

درس خوندن ارزشش رو داره. هدفت رو مشخص کن که میخای شغل داشته باشی در اینده یا خیر

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

نه بابا ازاد هم خوبه فقط پول میخواد که خدا رو شکر داری

ببین خیلی کنکور سخت شده اخه چطور میشه نهایی ۱۱ و ۱۲ و کنکور رو با هم هندل کرد 

طبق حرفهای خودت بمونی پشت کنکور هم باید سال دیگه بری آزاد