2777
2789
عنوان

پاک کردن چت

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ساده دلیل کارشو ازش بپرس

الان گفتم فکر کنم چت را پاک میکنی که روی پیامت ریپلای کردم نمیدونی دارم از چی حرف میزنم 

خیلی عادی جواب داده حالا چی بوده؟ زیر بار نمیره میدونه خوشم نمیاد از اینکار 

2805
یعنی انقدر اینکارو کرده که الانم از روی عادت انجام میده؟ ولی من دیدم چت چندنفر از اعضای خانوادشو پاک ...

اسی به احتمال ۱۲۰ درصد یجای کارش میلنگه

به روش نیار که حواس جمع بشه اول خودت پیگیری کن

رمز گوشیشو هر جوری شده پیدا کن سر فرصت چک کن

کار سختیه چون دائم پیش هم نیستیم تایمی هم که پیش همیم کنارمه جلوی خودش نمیشه چک کنم یا بگم گوشیتو بده برم ببینم چی به چیه بهش برمیخوره

اسی به احتمال ۱۲۰ درصد یجای کارش میلنگهبه روش نیار که حواس جمع بشه اول خودت پیگیری کن

خودمم حسم همینه چون چتد بار دیگه هم اینکارو کرده بود پرسیدم دلیلی نیاورد گفت همینطوری گفتم اینکارو نکن دوست ندارم واسه من پاک نکرده برای خودشو همش پاک کرده😐

خیلی راحت گفتی کات کن ولی😂 نظر بدید لطفا اول باید بفهمم چرا اینکارو میکنه

دلیلش ممکنه خیلی چیزا باشه خب، ممکنه با کس دیگه ای درارتباط باشه، یا انقد که حساسه نمیخواد کسی چت هاتونو ببینه، یا انقد بهشون رو دادی که براش عادت شده

درخواست دوستی نده ممنون❤

دلیلش ممکنه خیلی چیزا باشه خب، ممکنه با کس دیگه ای درارتباط باشه، یا انقد که حساسه نمیخواد کسی چت ها ...

رو دادن که خیلی پافشاری و سختگیری و باید و نباید نداشته براش ممکنه بله فکر کرده باشه که یه چیزی میگم و رد میشم دیگه اهمیتی برام نداره :) 

ارتباط داشتنشو از کجا باید بفهمم خودم فکر میکنم حتما با کسی در ارتباطه که چتای با منو پاک میکنه اون نبینه اما با شناختی که ازش دارم بعید میدونم:(

رو دادن که خیلی پافشاری و سختگیری و باید و نباید نداشته براش ممکنه بله فکر کرده باشه که یه چیزی میگم ...

بهش بگو عشقم چرا چتامونو میپاکی بگو از بودن با من خجالت میکشی؟ اینو بگو بینم چی میگه

درخواست دوستی نده ممنون❤

الان گفتم فکر کنم چت را پاک میکنی که روی پیامت ریپلای کردم نمیدونی دارم از چی حرف میزنم خیلی عادی جو ...

مشکوکه احتمال داره با کس دیگه تو ارتباط باشه میخاد رد تورو حذف کنه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

2810