2777
2789
عنوان

ی ایرانی وقتی کمر درد داره

78 بازدید | 6 پست

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

😂😂😂😭😭و خیلی هم کار خطرناکیه خیلییییییی نکنید😭😂

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوخدا😍🤣

😅

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

2805
😂😂😂😭😭و خیلی هم کار خطرناکیه خیلییییییی نکنید😭😂

خطر ناک چرا

من انجام نمیدم مگ سالی یبار 😂

خطر ناک چرامن انجام نمیدم مگ سالی یبار 😂

😭😂

اصلا نمیارزه طرف اشتباهی جای دیگه ای رو فشار بده باعث میشه مهره از جاش در بیاد

کلا قلنج و اینا رو ادم متخصص باید انجام بده

حالا ایشالا شماهمیشه سالم باشینننن💖💖💖💖

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

😭😂اصلا نمیارزه طرف اشتباهی جای دیگه ای رو فشار بده باعث میشه مهره از جاش در بیادکلا قلنج و اینا رو ...

مرسییی همچنین