2777
2789
عنوان

نفر هجده کلاس شدم داداشم هی مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چرت نمیگم دارم راهنماییش میکنم تا انرژی منفی روش تاثیر نزاره تو که چرت نمیگی چه راه حلی براش داری؟

ببخشید بد حرف زدم

اما اگر خواهر و برادر داشته باشید میدونید که این رفتار ها عادیه کاملا و اگر داداشش اینطور میگه منظورش این نیست‌ که ایشون هم موفق نشه

چرا رابطه خواهر برادریشون رو بد میکنید اخه

شما نباید خانواده  در جریان این مسائل قرار بدید

همینکه معدل بدونن کافیه

که معدل شما خوبه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
ببخشید بد حرف زدماما اگر خواهر و برادر داشته باشید میدونید که این رفتار ها عادیه کاملا و اگر داداشش ...

برادری که این حرفو بزنه تاثیرش از صدتا دشمن بیشتره 

من نمیگم شایدم از رو جهالت داره اینکارو میکنه و نمیدونه کلمات چقدر ارتعاش بالایی دارن طوریکه میتونن مثل گلوله شخصو از پادربیارن.

منم راه حل دادم تا ارتعاشش نیاد پایین.

معتقد به تسلسل 

بهش اهمیت نده ۱۸.۲۶ عالیه من رشتم ریاضی من سال دهم ۱۹.۴۰ شدم ولی واقعا این نمره ها مهم نیست من الان که دوازدهم واقعا واسم بی ارزشه فقط نهایی و کنکور واسه دانشگاهت مهمه به داداشتم اهمیت نده اگر دیدی خیلی حرصت میده به خونواده بگو چون میدونم خیلی رو مخه

بهش اهمیت نده ۱۸.۲۶ عالیه من رشتم ریاضی من سال دهم ۱۹.۴۰ شدم ولی واقعا این نمره ها مهم نیست من الان ...

ما بالاترین نمرمون اندازه نمره تو بود

هممون ۲۵ صدم ۲۵ صدم فاصله داشتیم باهم نمدونم چرا اینجوریه شایدم تجربی کلا اینطوریه

2810