2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چشم صبرکن کامل اینجا بنویسم برات

دست گلت درد نکنه

میخوام بدونم دعا گرفتن برامون یا نه

میشه فهمید؟

شوهرم خیلی عوض شده چند وقته همش پی خونوادشه حتی پاش بیوفته باور کنه میگه جداشیم ک با خونوادش باشه در این حد شده

1_حتما باید تمیز باشی(ینی غسل جنابت و حیض انجام داده باشی)وضو بگیر

۲_ساعت های ماه در عقرب و ساعات سعد رو چک کن اگه ساعت سعد بود سرکتاب بگیر

3_سه تا توحید سه تا صلوات سه تا ایه زیر👇🏻

اللهم إنی تَفأَلتو به کِتابِک و تَوکَلتو عَلیک فَأرنی مِن کِتابِک ماهوا المَکتوب فی سِرک المَکنون فی غَیبک

4_بعد نیتتو بکن 

5_اولین ایه ک درمورد مثلا ایه 10سوره نمل میری توگوگل میزنی جواب استخاره ایه 10سوره نمل برات میاره ک خوبه یا بد

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

دست گلت درد نکنهمیخوام بدونم دعا گرفتن برامون یا نهمیشه فهمید؟شوهرم خیلی عوض شده چند وقته همش پی خون ...

کامل برات توضیح دادم گلم

اگه با مادرشوهرت مشکل داری و زیاد تو کار جادو جنبل باشه درست میکنن قطعا

1_حتما باید تمیز باشی(ینی غسل جنابت و حیض انجام داده باشی)وضو بگیر۲_ساعت های ماه در عقرب و ساعات سعد ...

ساعات ماه در عقرب اگه باشه اصلا انجام نده فقط ساعات سعد و بزن تو گوگل بهت نشون میده بزن ساعات سعد فلان تاریخ 

کامل برات توضیح دادم گلماگه با مادرشوهرت مشکل داری و زیاد تو کار جادو جنبل باشه درست میکنن قطعا

باید برم حتما🥲خودم کسیو نمیشناسم نمیخواستم مامانم بفهمه اما چاره ندارم فردا بهش میگم ک اینکارو کنه

2810