2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه بیان

59 بازدید | 10 پست

خانما من جدا شدم ۲۴سالمه و معلمم بچه ندارم ....اگه تو اینده ازدواج موفقی داشته باشم بهترین نصیحتتون چیه بهم فرض کنید خواهرامید چطور ارزش خودمو بالا ببرم ؟چطور میشه یه دختر پیش پسر بی ارزش میشه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگر نقاط ضعفت رو دست کسی بدی اشتباهه

اگر بتونی رابطه‌ی خوبی با مادرشوهرت داشته باشی عالیه رگ خوابش رو پیدا کن

به شوهرت درباره‌ی مادرش انتقاد نکن هرگز حتی اگر از تو طرفداری کنه در قلبش تابع مادرش هست اکثر موارد

به مادرشوهرت هم از شوهرت انتقاد نکن

نباید اختلافاتتون رو از خونه بیرون ببرید

عزیزم امیدوارم خوشبخت بشی من جدا نشدم ولی اطرافیانم جدا شدن یکیش دختر عموم .. جدا شد و چند سال بعد بعد از شناخت کامل ازدواج کرد با یه پسر مجرد که همسن خودشم بود جفتشون 37 ساله پسر مهندس با شخصیت و پولدار الآنم خیلی خوشبخته و یه بچه داره .. 

یکی دیگه هم هست 25 سالشه بلافاصله بعد از جدایی ازدواج کرد به یه مرد 40 ساله که بچه هم داره ..

فقط می‌خوام بهت بگم که اصلاااااا عجله نکن سنت خیلی کمه 

و با شناخت کامل طرفت و خانواده ش ازدواج کن . امیدوارم موفق باشی