2777
2789
عنوان

بزهای من چشم خوردن

50 بازدید | 6 پست

من ۴ تا بز دارم ( دوتا مادر و ۲ بچه بز) از ۴ تا بز۳ تاشون 

مریض شدن 

صابخونم زنگ زد که می خوام قبلش گفتیم نمی فروشیم باز دوباره زنگ که اگه قصد فروشش رو بعد ها داشتین به من بفروشین من به بزهام وابستم گفتم نه من برای سرگرمی خریدمشون 

وهفته بعد طولی نکشید مامان بزغاله ام دهنش پر دونه شد وبعد چن روز بچش نتونس جیش کنه 

و فرداش اون یکی مامان بزی پستونش کامل برید تو چراگاه توخارا گیر کرده بود وهمین طور شیر می ریخت اندازه ۳ سانت بریدگی بردیم دکتر براش بخیه زد

زنگ زدم صابخونم گفتم بیا اگه می خوای مادر وبچه بز رو ببر ۱۷ میلیون گفت گرونه گفتم قیمتش همینه خواستی بیا ولی دهنش هم پر دونس می خوای ببر گفت فکرام رو میکنم باز نگفت نمی خوام دلم نمی خواد واقعا بفروشمش😭 دونه هاش کمتر شدن و کم کم داره خوب میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دامپزشک بیار

بردم خواهر ولی امسال کلی خرج رو دستم گذاشتن فدای سرشون ولی این یکی که پستونش بخیه اس واقعا باچه مکافاتی باید بدوشمش تا ۲۵ روز باید پرستاریش کنم تا کم کم به امید خدا خوب بشه خیلی خستم دلم هم نمیاد بفروشمش

2805
بردم خواهر ولی امسال کلی خرج رو دستم گذاشتن فدای سرشون ولی این یکی که پستونش بخیه اس واقعا باچه مکاف ...

دیگه حیوون داشتن همینه دیگه مکافات داره

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

دیگه حیوون داشتن همینه دیگه مکافات داره

همه اطرافم دارن ،قبلا هم مامانم اینا داشتن این همه بز داشتیم تو یک سال این اتفاقا براشون نیوفتاد اما اینکه تو یک ماه سه تا شون مریض بشن حتی خود دامپزشکه هم تعجب کرده بود گفت وقتی کسی دلش خواست ردکن بره  تا چشم نخوردن ومریض نشدن کاش همون اول با قیمت خوب می فروختم ولی دلم نمیومد والا نژاد دار هم نیستن ازین بزای تک قولو و معمولی هستن پس این پیرزن بز نژاد دار ببینه چیکار میکنه زنیکه ی بز ندیده