2777
2789
عنوان

امشب سومین شبیه که نماز استغاثه حضرت زهرا میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و آجیم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
2805
آیت الکرسی خوندم براتون

ممنونم عزیزم انشالله حاجت رواشی عزیزم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

شما رو جون هر کی پیشتون عزیزه به اسم کاربریم دعا کنید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل صیغه اس و تنبله و کاری نیست و خاله زنک و بد دل و بددهن و بد اخلاق و اهل تهمت زدنه تو رو خدا و قرآن دعا کن تو قنوت نمازت خواهرم خیلی زود همین ماه بتونه از شوهرش بدون شر و دردسر طلاق بگیره و انشالله آرامش و راحتی پیدا کنه خواهرم و انشالله شوهرش بدون شر و دردسر و آبرو ریزی و دعوا و کولی بازی خواهرمو طلاق بده و بهش مهریه و نفقه و جهیزیه خواهرمو تمام و کمال پس بده انشالله جون عزیزاتون دعا کنید برا خواهرم😭 و جون عزیزاتون دعا کنید انشالله دامادمون و خواهر دامادمون و برادر و مادر دامادمون انشالله خدا جوابشونو بده همین روزا جوری که تا عمر. دارن از من و عزیزانم و آهمون خیلی بترسند و خیلی خدا جواب اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم کردن بده همین روزا انشالله🥺

پدرم  کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و پول مهریمو چنپ سال با سودش خورده پس نمیپه میگه اگه میتونی پس بگیر😭 حتی پول شارژ نمیده😭 و تو  خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته یالا سرمون که دعوامون کنه خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون کم شه💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭

جون امام زمان دعا کن و بنویس  تو رو قرآن انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه  ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد بگردیم و کسی محدودمون نکنه اصلا ، تو رو به امام حسین بنویس حاجاتمو گلم😭😔💔

عزیزم ناامید کردنت کار شیطانه مطمئن باش برا خدا کاری نداره حاجت ما رو بده ما باید بچه پررو باشیم و ا ...

سلام استار تر مهربان من چند ساله خواننده خاموش بودم الان چند ماهه که نی نی سایت عضو شدم اولین پستی که نظر گذاشتم خواهش میکنم من و دخترم رو هم دعا کن رقیه و دخترم زهرا ،برای حاجتتون آیت الکرسی خوندم ان شاالله حاجت روا بشی 

مطمئن باش غافلگیرت میکنه اون خدایی که من میشناسم💚🦋

خدایی ک می‌شناختم با یه صلوات حاجت من و میداد اما روزهاس ک با هیچی حاجتمو نمیده بحث صلاح نیس انگار لج کرده بام

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
شما رو جون هر کی پیشتون عزیزه به اسم کاربریم دعا کنید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فا ...

عزیزم انشالله خدا معجزه میکنه 

ایمو مطمئنم روزای سخت خواهرتون تموم میشه  و پاداش صبوری هاشو میگیره ❤

2810