2777
2789

بچه ها برا این کتاب که درباره این چیزا توضیح داده مثال میزنم مثلا اگه یکی بیاد به شما فرضا بگه ضعیفی چطور میتونی هضمش کنی مثلا یاد گذشته میفتی که کی بت گفته ضعیف؟ لطفا یکی توضیح بده.

صفات زیادی گفته ولی اینو مثلا گفتم

عزیزم مثلا من اگه به کسی بگم ضعیف این صفت مربوط به خود من هست که دارم فرافکنی میکنم به بقیه

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اگه کسی مثلا به من اینو بگه چی؟

اون شخص خودش این ویژگی رو داره و داره از این ویژگی عذاب میکشه فرافکنی میکنه روی شما

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 

من چند سال پیش خوندم‌ دقیق یادم نیست.اما محتوای اصلی این کتاب درباره بخش های از وجودمونه که قایمش کردیم حتی خودمون نمی‌شناسیمش اما وجود داره مثلا یه سری ویژگی های اخلاقی.

ولی حرفش اینه که باید این بخش هارو بشناسیم و باهاش روبه رو بشیم چون بدون اینکه آگاه باشیم اتفاقات و آدم های اطرافمون رو باعث میشن.

میگه دنیای اطرافمون آینه‌ی حقیقی مونه. پس هیچی بی دلیل اتفاق نمی‌افته . مثلا اگه آدم های خسیس اطرافت هستن بگرد درون خودت دلیلش رو پیدا کن . ببین تو بعضی موارد خسیس یا برعکس ولخرج نیستی؟ پول و زمان و داشته هات رو هدر نمی‌دی؟ چون دلیلی داشته کائنات این آدم رو گذاشته سر راهت که حرصت بده و تو خودت رو ببینی و اصلاح کنی.

یا چیزی که خودت گفتی. یکی میاد بهت می گه تو ضعیفی! اگه حرفش بهمت ریخته بگرد علت یابی کن. آیا تو حوادث مهم زندگیت ضعف نشون دادی ؟ خاطرات تلخت رو همه رو باید ریشه یابی کنی و علتش رو پیدا کنی که ازشون عبور کن

مثه امتحانی که غلط هاش رو پیدا می‌کنی یاد می‌گیری دفعه بعد دیگه غلط نمی‌نویسی اما اگه یادنگیری انقدررر این امتحان تکرار می‌شه و هربار سخت تر که بالاخره درست رو بگیری. 

من چند سال پیش خوندم‌ دقیق یادم نیست.اما محتوای اصلی این کتاب درباره بخش های از وجودمونه که قایمش کر ...

چه خوب درکش کردی عزیزم اما من نصفه رهاش کردم ممنون

چه خوب درکش کردی عزیزم اما من نصفه رهاش کردم ممنون

درسهای عمیق و مهمی می‌ده که اگر هرکسی واقعا این قوانین دنیا رو بفهمه حال روحیش و زندگیش خیلی بهتر می‌شه. این کتابها مقدمه ست. کسی واقعا برنده ست که وقتی نقطه ضعف هاش رو فهمید مطالعات بعدیش عمیق روی همونا باشه مثلا اگه ریشه یابی کردی دیدی من اگه فلان جا اون اتفاق تلخ واسم افتاد یا فلان شکست عشقی رو خوردم علتش عزت نفس پایینم بوده حالا یه کتاب یا دوره اختصاصی درباره عزت نفس بخونی و واقعا تمرین و تلاش کنی بهبودش بدی. اینجوریه که سرنوشت کسی به دست خودش تغییر می‌کنه.