2777
2789
عنوان

پسره خیلی خوب بود🥲🥲

62 بازدید | 2 پست

اما خدا روشکر توبه م رو نشکستم توبه کردم دیگ با هیچ پسری رل نزنم

امروز پشت چراغ قرمز ی پسر خوشگل هیکل بدنسازی خوشتیپ یعنی ب خدا همه چی تموم داشت رد میشد تا نگاش بهم افتاد همینجوری نگاهش قفل شد هی رفت جلوتر برگشت نگاه کرد و بعد ی گوشه وایساد گوشیش رو بهم نشون داد یعنی شماره بدم و اینا ....منم با اینکه خب نیاز روحی دارم ک رل بزنم و خب ظاهرش هم عالی ولی مقاومت کردم 🥺🥺🥲🥲

ولی همش تو دلم میگم کثافط چ خوب بود😂😂🤦‍♀️

اما خداروشکر روی عهدم با خدا موندم و این برام با ارزشه🙂🙂

کار خوبی کردی چون اونی که تو خیابون پیداش کردی و تو همون خیابون گمش میکنی... ایشالا ی خفن بیاد تو زندگیت از راه درستش

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.