2777
2789
عنوان

بیایین رنگ پوست نی نی و بزارم

247 بازدید | 38 پست

عکس بچه ام و میزارم شما بگید رنگ پوستش چه رنگیه!!!

زودم پاک میکنم  

صفحه دوم هم میزارم که گوگل نره 

از اینکه  محترمانه نظر میدین پیشاپیش ممنونم 

بزار نی نی ببیینممم

اگرچرخ وجود من از این گردش فروماند، بگرداند مرا آنکس که گردون را بگرداند🪻✨زن طلاییست که عاشق شدنش اجبار است🫀همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است🍀مثل ماه است که در پرده شب الماس است💎همچو خورشید که زیبا شدنش تکرار است🌤منم کوروش پادشاه جهان👑ز شاهی من شادمان مردمان🎊به بابل درامد سپاهی ز من🙌🏻رها کردم این سرزمین را ز مرگ✨به بابل چو وارد شدم بی نبرد⚔️سپاه من ازار مردم نکرد🖐🏻 یارب ز جهان لطف تو کافیست مرا...🫂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

🐥

اگرچرخ وجود من از این گردش فروماند، بگرداند مرا آنکس که گردون را بگرداند🪻✨زن طلاییست که عاشق شدنش اجبار است🫀همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است🍀مثل ماه است که در پرده شب الماس است💎همچو خورشید که زیبا شدنش تکرار است🌤منم کوروش پادشاه جهان👑ز شاهی من شادمان مردمان🎊به بابل درامد سپاهی ز من🙌🏻رها کردم این سرزمین را ز مرگ✨به بابل چو وارد شدم بی نبرد⚔️سپاه من ازار مردم نکرد🖐🏻 یارب ز جهان لطف تو کافیست مرا...🫂

گذاشتی منو لایک کن

صفحه دوم؟اون پست اوله ک گوگل میره یه چیزی شنیدی فقط

بنازم به اون چوب بی صدات💪😉😍 یه موقع هایی هست که دلت میخواد لم بدی و با عشق از رخ دادن چیزهاییکه منتظرش بودی لذت ببری و بگی آخییششش،الان تو همون حالم😆😍 چاییم با دانمارکی خیلی میچسبههههه😋،عَی خدااا سوبله شکرت✌😘😆❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 💪