بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂 هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂 هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
منم چند وقته اومدم قهر از دست بچه ننگی شوهرم تاپیکم هست
خوندم خدالعنت کنه کسیو ک براجتی تهمت زنامیزنه بنظرم بدترین تهمت تودنیا تهمت زناس من باوجوداینکه خودم ادم قصااوتی هستم کل خانواده شوهرم گفتن جاری شب عروسی دخترنبود من بازم باورم نمیشه میگم خیلیا دارن ولی خون ندارن این نمیشه گف تهمت خرابی
اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی
خواهر انقد گریه کردم یه شب تا صبح به خونریزی افتادم الان استراحت مطلقم امیدوارم خدا جوابشونو بده من که دیگه بریدم