2777
2789
عنوان

عکس رنگ پوستم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بقیه نظرشون رو واسه خودشون نگه دارن مگه ما باید با حرفای بقیه زندگی کنیم؟ مهم اینه که وقتی خودتو توی ...

چی بگم

بالاخرا ادما با تفاوتاشونه ک قشنگن ولی خب تو کشور ما ب سفیدا یجور دیگ نگا میکنن و اهمیت میدن

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
2805
چی بگمبالاخرا ادما با تفاوتاشونه ک قشنگن ولی خب تو کشور ما ب سفیدا یجور دیگ نگا میکنن و اهمیت میدن

باشه ولی حالا نیازه توی تاپیکی که یه آدم داره به خودش عشق میورزه و انرژی مثبت میده همچین حرفی بزنی و انرژی منفی بدی ادایی خانوم

برای زیر بغلت چی استفاده میکنی نوره رو از عطاری می گیری؟

زیر بغلمو با اپیلیدی شیو میکنم

هیچی نمیزنم ولی خب از اول سیاه نبود فقط یخورده ریشه موها دیده میشه و انگار سبزه ولی تیره نیس اصلا

نوره اره از عطاری نوره ی زرنیخ اصل میخرم

زرد رنگه ولی خب بو داره برا اپارتمان خوب نیس

باشه ولی حالا نیازه توی تاپیکی که یه آدم داره به خودش عشق میورزه و انرژی مثبت میده همچین حرفی بزنی و ...

😐😐😐😐😐مشکلت چیه؟

من ن بی احترامی کردم ن توهین مثل ی ادم بالغ نظرمو درمورد تاپیک دارم

دقیقا برعکس کار شما

تحمل نظر مخالف نداریم اصلا چرا میاین مجازی اخه😶

زیر بغلمو با اپیلیدی شیو میکنمهیچی نمیزنم ولی خب از اول سیاه نبود فقط یخورده ریشه موها دیده میشه و ا ...

عزیزم چه قیمته؟

به نظرت دو ماه اگه استفاده کنم تیرگیش کمتر میشه؟

بهمن عروسیمه

عزیزم چه قیمته؟به نظرت دو ماه اگه استفاده کنم تیرگیش کمتر میشه؟بهمن عروسیمه

ن تو دوماه جواب نمیده

من نیم کیلوییشو میخرم ۱۰۰تومن

تو این مدت کم ک میخوای روشن شه برو داروخانه یا لوازم مراقبتی پوستی ها و کرم روشن کننده بگیر خارجی بگیری بهتره اگ قیمتش برات مهم نیس چون زودتر نتیجه میگیری