2777
2789

پارسال درست همین روز یه پسره بهم خیره شد منم خیره شدم و بعد بوممممم یه سری واکنشا تو این قلب بیصحابم راه افتاد

همون روز عصر که رفتم خونه درخواست فالوشو رو گوشیم دیدم و نیشم شل شد یادمه شبش با مامانم رفته بودیم خرید من با نیش شل  تو بازار قدیم میزدم مثل اسکولا🤦🏻‍♀️😂

دقیقا نزدیک ۷ ماه منتظرش بودم منی که یه دونه استوری هم نمیزاشتم هفته ای یه استوری ریپلای خور میزاشتم ولی امان  از یک واکنش ولی مگه نا امید میشدم ؟ حالا من اشتباه فکر میکردم مگه همکارا هم اشتباه فکر میکردن ؟اونا هم با اینکه از دلم خبر نداشتن میگفتن که فلانی از تو خوشش میاد از نگاهاش مشخصه و... منم قند تو دلم آب میشد  ولی بلاخره بعد ۷ ماه استوریشو تو کافه با یه دختر دیدم که دو تا قلب هم توش گذاشته بود و..... 

اینا رو گفتم که بگم الکی به نگاه کسی دل نبندین ،حرفای مردم رو باور نکنین چون نتیجش میشه یه قلب شکسته 

سالگرد؟ اصلا مگه یادته اسمش چی بود؟ 😅😂😂 من تو مدرسه تا بخوام اسم بچه هارو یاد بگیرم سال تموم شده بود یکی از نعمت های خدادادی من همین آلزایمر پیشرفتمع

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
سالگرد؟ اصلا مگه یادته اسمش چی بود؟ 😅😂😂 من تو مدرسه تا بخوام اسم بچه هارو یاد بگیرم سال تموم شده ...

چون کم از کسی خوشم میاد یادم میمونه مثلا بعد ۲۳ سال این دومین نفر بود