2777
2789

از اول زندگی من صدمو براش گذاشتم و بخاطر خونه سازی توی 4 ماه با حقوق 20 تومنیش، 150 تومن پس انداز کردم. ولی قدرمو نمیدونه

از صبح 10 بار زنگ زدم و پیام دادیم به هم ولی نگفته که وامشو واریز کردن. الانم جلوی من از دهنش پرید به پسر عموش گفت وگرنه من خبر نداشتم

همه اقساط و قبض و.. با منه 

برای خودم متاسفم که منو محرم خودش نمیدونه😭

همسر کی اینطوره؟ 

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

میخوام از این ببعد تغییر رویه بدم

گفتم حقوقتو دادن میخوام برم برای خودم و بچه ها خرید کنم، اقساط و قبض و اینچیزا هم با خودت

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو۴ماه با حقوق ۲۰میلیونی۱۵۰میلیون پس انداز کردی؟؟

مگه میشه؟کل حقوقش میشه۸۰،چطور دوبرابر کل حقوقشو پس انداز کردی؟

یا رقم هارو اشتباه تایپ کردی؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
2805
پشمام ریخته ک چطور میشه تو چهارماه با حقوق بیست تومن ۱۵۰پس انداز کرده باشی

وام گرفتم طلا خریدم تا الان شده 150

از هیچ کدوم اینا هم خبر نداره ها فقط میبینه طلا میخرم

تو۴ماه با حقوق ۲۰میلیونی۱۵۰میلیون پس انداز کردی؟؟مگه میشه؟کل حقوقش میشه۸۰،چطور دوبرابر کل حقوقشو پس ...

توضیح دادم عزیزم

یه چیزی بگم مردا هیچ وفا ندارن هیچ بخصوص شوهر هر چی خودتو واسش بکشی نمیفهمن

دقیقا به این جمله ایمان آوردم

وام گرفتم طلا خریدم تا الان شده 150از هیچ کدوم اینا هم خبر نداره ها فقط میبینه طلا میخرم

تواینهمه ب خودت سختی میدی اونوقت اون حتی نمیگه وامو ریختن واقعا موندم چی بگم ولی کلا من خودمم اینطوریم ک خودمو پاره میکنم واسه شوهرم متاسفانه هرچی کمتر واسشون جلزولز کنی انگاری بیشتر حرمتتو میگیرن

تواینهمه ب خودت سختی میدی اونوقت اون حتی نمیگه وامو ریختن واقعا موندم چی بگم ولی کلا من خودمم اینطور ...

آره منم همین حرفو زدم بهش

بقیه رو میبینم که فقط خرج میکنن و شوهراشون اونا رو میذارن رو تخم چشاشون😭

عزیزم تو تا اینجا که من خوندم محرمش نیستی، خدمتگزارش هستی😶😶  این یه نشونه از طرف خدا بوده حواستو جمع کن 

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
خب گفت چرا بهت نگفته؟

الکی بهونه آورد، حتی گفتم چرا به فلانی که برای وام ضامن شده زنگ زدی گفت دستم خورده😔

2810