2777
2789
عنوان

هیچی ندارم

69 بازدید | 17 پست

هیچیا،ن زیبایی،ن پول،ن خونه خوب،تو محلمون بدترین و کوچکترین و کلنگی ترین برای ماست،بی پول ترین تو کل طایفه و محله ماییم،زشتم هستم،یعنی خدا یه جوری دهنمو سرویس کرده نمیدونم خصومتش چیه باهام،فز فاصله بین دندون،تا بینی بدترکیب و پوست افتضاح،خونواده پراز آسیب،بچگی وحشتناک،جوونی که جلو چشمام میگذره تو تنهایی و بی پولی و ...حتی تو عشقم چیزی بهم نداده خدا،یه رابطه عاشقانه حسرتش به دلم مونده 

یاد یه دختر همکار افتادم زیبایی،پول،خونواده خوب،خونه خوب،رابطه عاشقانه خوب

به نظرتون خدا چرا اینجوریه،چرا اونو بیشتر دوست داره؟چرا از من بدش میاد؟هیچ کدوم اینارو بهم نداد چرا؟؟

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دلخورم ازش دلم نمیخواد دیگه اسمشم بیارم،بدجور منو گذاشته لا منگنه،نمیشد لااقل یه رابطه عاشقانه بهم میداد؟؟با نه اقلا حسرت به خونه خوب و به دلم نمیذاشت؟؟؟اینا هیچی چرا باید مادرم مشکل روانی داشته باشه که کل زندگیمون درگیرش باشیم؟که تو ۳۰سالگی صدبار بگم کاش بمیرم؟که فکر کنم از همه دنیا زشت ترم و دوکلوم حرف بزنم عرق کنم جلو بقیه انقد خودمو داغون ببینم؟

واقعاچرا خدا مارونمیبینه😭😭😭😭

نمیدونم هرچی فکرشو میکنم عقلم به جایی نمیرسه اگر به دل پاک خوب خواستن و دل رحم بودن و مهربونی باشه که اتفاقا از همه جلوتریم 

من یه مریضی گرفتم که اصلا زندگی برام‌نمونده😭😭😭😭

گفتی مریضی یاد روان داغونم افتادم ،چرخه معیوبی که قراره ادامش بدم،امیدوارم خوب شی زودتر ،سختمه بگم خدا شفات بده💔

دارم واقعیتارو مرور میکنم که دیگه نخوام اسم خدارو بیارم

مشکل شما یه چیزی از درونه نه خوشگلی و اون اعتماد به نفسه نمیگم رسیدن بهش خیلی سادس چون اصلا نیست ولی نشدنی هم نیست کار کن روش وقتی مدام اینو بگی و قبولش کنی که کافی و دوس داشتنی نیستی بقیه هم مطابق با طرز فکرشما رفتارمیکنن باهاتون 

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

مشکل شما یه چیزی از درونه نه خوشگلی و اون اعتماد به نفسه نمیگم رسیدن بهش خیلی سادس چون اصلا نیست ولی ...

مشکلم ظاهرم نیست خدایی بقیه تعریف میکنن،اینه مشکلم که درگیر چیزاییه زندگیم که دست من و تقصیر من نیست،مشکل روانی مادرم ،جزئیاتی که بگم میگی دروغ انقد که بده ،نکرد حداقل خونه درست درمونی بهمون بده

2810