2777
2789
عنوان

شوهرم میگه قیافت همه پسند نبود عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5338 بازدید | 177 پست

ببین مردا اینن واقعا نمیشهکاری کرد تنها راهش اینه پولاشو بگیری خرج خودت کنی منم اوایل ازدواج بهم گف کلاه سرم رفته😐 بعدش خندبد گف شوخی کردم خب این حرف تا عمر دارم فراموش نمیکنم اگرچه به زبون گف که شوخی کرده ولی ته دلم راضی نمیشه بااینکه هیچی کم ندارم شکا هم ناراحت نباش

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

حالا زن داداش من دختر خیلی خوبیه ولی چهره زیبایی ندارن داداشم اوایل ازدواجش چون سنتی بود و انتخاب مادرم بود پیش من خیلی از زنش ایراد میگرفت جوری نشوندمش سر جاش که  الان با زنش مثل ملکه ها رفتار می‌کنه ..

بهش گفتم اتفاق ا زنت خیلی خوشگله تو چقدر بی سلیقه ای کلی ازش تعریف کردم الان خدارو شکر دیدش نسبت به زنش خیلی عوض شده و خیلی دوسش داره..

اگه منم بدجنس بازی در میاوردم معلوم نبود چه بلایی سر زندگیشون میومد

😁چه ریلکس

😊😂 عزیزمم

ظهر با شوهرم دعوام شد تو گوشی گفت تو دیگه شورشو درآوردی الان میام خونه درستت میکنم 

منم گوشیو قطع کردم گفتم هیچ گوهی نمیخوری 

غذامو خوردم و خوابیدم دو ساعت پیش اومد هیچ گوهی هم نخورده بود زر زر کرده بود فقط😂😂😂😂😂😂😂 

😊😂 عزیزممظهر با شوهرم دعوام شد تو گوشی گفت تو دیگه شورشو درآوردی الان میام خونه درستت میکنم منم گو ...

والا با مردا باید همینجوری رفتار کنی یکم استرسی بشی هوا برشون میداره😅😅😅

کاربر سه سال پیش 😒
والا با مردا باید همینجوری رفتار کنی یکم استرسی بشی هوا برشون میداره😅😅😅

اره بابا فکر میکنن ازشون میترسیم شیر میشن رو سرمون 

من بارها سر پول ندادنش و رفتنش کل شب خونه مامانش باهاش بحث داشتم حتی کتکم هم زد فک میکرد من میترسم ازش اگه منو کتک بزنه و داد و هوار راه بندازه 

اما من کوتاه نیومدم اینقد تو روش وایسادم تا آدم شد