2777
2789
عنوان

شوهرم میگه قیافت همه پسند نبود عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5020 بازدید | 176 پست

اسی قیافت متوسط رو به بالا هست

در کل خوبی

چرت پرت گفته

ولی یه چیز مطمئنم از شوهرت سرتری

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بچه ها من خودم میدونم تیاز ب اورتودنسی دارم ناراحت نمیشم اصلا

نه بابا نیاز به ارتودنسی نداری مال تو تخفیف هست با کامپوزیت رفع میشه اگه دوست داشتی

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

نه بابا نیاز به ارتودنسی نداری مال تو تخفیف هست با کامپوزیت رفع میشه اگه دوست داشتی

خفیف**

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2805
نه هیچی کدوم عاشق شدیم ولی بعدش اینجوری گفت

پس واقعا عاشقته که پول عملتو هم داده

حرفاشو جدی نگیر 

ولی به خودت برس معلومه شوهرت خوشش میاد 

مثلا من جای تو بودم ارتودنسی میکردم ابروهامو بوتاکس میزدم فاصله ی چشم و ابروم زیاد شه

خیلی هم نازی

از اونایی هستی که از نزدیک زیباتری تو عکس فرق می‌کنی 

یه چهره طبیعی و زیبا 

شوهرت هم دهن بینه عصبی بوده گفته

برادر شوهرم من با یکی دوست بود خوشگل بود ولی سلیقه ی مادر شوهرم نبود می‌گفت زشته و لاغره 

آخرم نامزدی شون بهم خورد

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

میگفتی نبایدم باشه 

چه غلطا خودش گفته منتم میزاره😒اینا چی میبینن خودشونو 

خودشون یوزارسیف زمانه ان؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

2810