2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو بالا بیتر دست کن حلقتوای ررژیمم خودممالانم جلومه لب نمیزنمدو تا جای صبونه خوردمناهارم نون پنیرچه ...

حیفه بابا چیو بالابیاره؟؟کلی پول رفته بابتش😁😁😁

وای اینو گفتم یهو آنی همزمان با نوشتن جمله ی بالا یاد یه خاطره ای از دوران دانشجویی افتادم ...واسه ظهر ساندویچ کوکتل خوردم نمیدونم خراب بود چی بود که مسموم شدم و حالت تهوع وحشتناک درحالت مرگ دوستام واسم ابلیمو اوردن از سلف میگفتن بخور بالا بیاری تو همون حال خراب استقامت میکردم میگفتم نههههه حیفه پول دادم ...😂😂😂😂😂ولی مقاومتم جواب نداد بعد کلی کلنجار بالاخره یه ۷یا هشت باری .....هر سریم کلی دلم میسوخت واسه اون کوکتلا😎😎😎

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
دمت گرم 🤣🤣🤣🤣تو بگو فقط چجوری این کارو کردی ؟ اگه بگی خودم برات یه جعبه رولت و یه جعبه زبان خامه ...

انگار فکرم جای دیگه بود فقط میخوردم و با خودم میگفتم اشکال نداره حالا اینم بخور ،بعد با فاصله نخوردم پشت هم خوردم ظهر بود از خواب بیدار شدم یه راست رفتم دم یخچال و خوردم

2805
انگار فکرم جای دیگه بود فقط میخوردم و با خودم میگفتم اشکال نداره حالا اینم بخور ،بعد با فاصله نخوردم ...

دیگه کاریه که شده 

خودتو ناراحت نکن از همین الان به بعد پر قدرت به رژیمت ادامه بده 

دیگه بهش فکر نکن

نه من میخورم ولی واقعا پشیمونم

نوش جونت بابا ..بهش فکرم نکن حتی 

بقول مامانم بخورو بمیر بهتره تا نخورو بمیر 

همیشه از بچگی بهمون میگقت و ماهم اینجوری خودمونو توجیه میکنیم تو مواقع اینچنینی یا موقع مراعات نکردن و خوردن سرخ کردنی و چربی  تو  مریضی و سرماخوردگی و گلودرد 😋🙈🙈

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
ارهیه سیصد تومنی الان سوزونده میتونست اونو یه شلواری چیزی بخره

مگه شلوار تو خونه ای بتونه بخره با این وضع قیمتا😏

یه هفته رژیم میگیری برای نیم کیلو میدونستی؟بعد هر یه نون خامه ای ۵۰۰کذلری داره

آره میدونم 

قبلا خودم کالری شماری کردم 

و وزنم رو از ۷۸ به ۵۸ رسوندم

اما خب الان استارتر غصه بخوره آیا چیزی حل میشه؟ 

بهتره وقتی داریم یه کاری رو انجام بدیم 

کمالگرایی رو کنار بذاریم و بدونیم یه موقع هایی ممکنه به برنامه پایبند نباشیم !

مثلا من کل هفته گذشته رو ۸ تا ۱۰ ساعت درس خوندم 

اما امروز صفر ! 

به امروز اهمیت نمیدم و فردا صبح دوباره به خوندن ادامه میدم

آره میدونم قبلا خودم کالری شماری کردم و وزنم رو از ۷۸ به ۵۸ رسوندماما خب الان استارتر غصه بخوره آیا ...

عه خب دوتا سه تا خارج از برنامه اوکیه ولی یه جعبه

یا علی

مثلا شما یه روز درس نخوندی اوکی فرداولی اگه یه روزت بشه یه ماه موفق میشی؟

اصلا براش ضرر داره 

2810