2777
2789

بچه ها

میدونم که کنکور فرهنگیان و سراسری باهمه ولی دفترچه هاشون جداست...

در این صورت رتبه کنکور فرهنگیان و‌ سراسری جدا حساب میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وقتی فرهنگیان قبول شی دیگه رتبه رو نشونت نمیدن مگه اینکه انصراف بدی

راستش من میخوام کنکور سراسری بدم کلا فرهنگیان نمیخوام

و بخاطر حجم انبوه بچه هایی که فرهنگیان میخوان از کنکور گرخیدم حقیقش😑😑😑چون تعدادشون بالاست و همه درسخونن 

خواستم بدونم رتبه بچه های سراسری و بچه های فرهنگیان باهمه یا جداست

منظورمو درست رسوندم؟🥲

برای فرهنگیان تراز مهمه و رتبه نشون داده نمیشه

و بخاطر حجم انبوه بچه هایی که فرهنگیان میخوان از کنکور گرخیدم حقیقش😑😑😑چون تعدادشون بالاست و همه درسخونن 

منظورمو درست رسوندم؟🥲

تا اونجایی که میدونم تو اردیبهشت یه دفترچه جدا هم داره که بعد سراسری میارن و اول دعوت به مصاحبه میشی ...

منظورمو درست رسوندم؟🥲

راستش من میخوام کنکور سراسری بدم کلا فرهنگیان نمیخوامو بخاطر حجم انبوه بچه هایی که فرهنگیان میخوان ا ...

اونا دیگه وقتی فرهنگیان قبول شن رتبه ندارنولی تو تراز با شماها حساب میشن

D:
راستش من میخوام کنکور سراسری بدم کلا فرهنگیان نمیخوامو بخاطر حجم انبوه بچه هایی که فرهنگیان میخوان ا ...

ببین کسایی ک فرهنگیان رو میخان اردیبهشت باید کنکور بدن بعدش اگر ترازشون برسه دعوت به مصاحبه میشن ( اینجا هنوز رتبه ها نیومده) بعد از اینک امتحان نهایی رو دادن کسایی ک تو کنکور ، مصاحبه و امتحان عملکرد بهتری داشتن قبول میشن و پارسال بچه ها رتبه هاشونو نفهمیدن 

ولی نگران نباش خیلیاشون فقط میخان و تلاشی نمیکنن و سیاهی لشکرن

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

کنکور سراسری مونده رشتت چی باشه اگه تحربی باشه که والا رقابت تو تجربی انقد بالاست که نگم....

باز ببین خودت چی صلاح میبینی ولی شرایط فرهنگیان رو خودت میدونی دیگ یکم گیر میدن

کنکور سراسری مونده رشتت چی باشه اگه تحربی باشه که والا رقابت تو تجربی انقد بالاست که نگم....باز ببین ...

نه عشقم ببین 

اصلا و ابدا فرهنگیان نمیخوام

رشتم علوم انسانیه...حقوق میخوام...ولی از اونجایی که بچه های انسانی فرهنگیانو خیلی میخوان به شدت درسخونن...سوالم این بود که کنکور بچه های سراسری و کنکور فرهنگیان جدا محاسبه میشه یا نه

مثلا من رتبه ۱۰۰ شدم تو کنکور سراسری

یه نفر که کنکور فرهنگیان داده هم ۱۰۰ شده

امیدوارم منظورمو رسونده باشم🥲

نه عشقم ببین اصلا و ابدا فرهنگیان نمیخوامرشتم علوم انسانیه...حقوق میخوام...ولی از اونجایی که بچه های ...

والا دقیق اطلاع ندارم ولی فوقش اگه از فرهنگیان هم قبول شده باشی که اونموقع رتبت هم اومده و میدونی که قبولی یا نه حقوق رو از فرهنگیان انصراف میدی