2777
2789
عنوان

این افراد طوری رفتار می کنند که شما فکر کنید نیمه گمشده تون هست ⚠️

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 38 پست
مشاور های خبره میتونن تشخیص بدن در کل دعا کنید به طور آدم بد نخورید ، چون بعضیاشون واقعا میتونن خود ...

دقیقاااا 

چندسال پیش یک نفر با احساسم بازی کرد وقتی بهش میگم انکار می کنه که حتی با من حرف زده 

و هنوز نفهمیدم دلیل انکارش چیه 

اختلال شخصیت؟ توجیه خودش؟ یا چندشخصیتی بوده و الان تو اون شخصیت نیست؟ یا چیز دیگه؟ 🤔

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاااا چندسال پیش یک نفر با احساسم بازی کرد وقتی بهش میگم انکار می کنه که حتی با من حرف زده و هنوز ...

به طور خلاصه وار بخوام بگم 

یا جزو دسته ی خود شیفته قرار میگیره یا جزو دسته ی سایکوپث 

من اطلاعاتم در مورد سایکو پث ها بیشتر 

اگر اون شخص اوایل دوره ی آشنایی به قولی با پا پس میزده با دست پیش می‌کشیده باعث می‌شده شما وابسته بشی و بعد از اینکه یه دوره‌ ای گذشت رفتارش عوض شد و سرد شد ، احتمالا میتونه سایکو باشه ، باز بهتره از طریق روان پزشکی بررسی بشه 

چون سایکو ها زود از چیز ها خسته میشن و همیشه نیاز دارن به اینکه به هیجان برای خودشون درست کنن ، به دست آوردن آدم ها رو هم نوعی بازی هیجان انگیز میدونن 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2805
دقیقاااا چندسال پیش یک نفر با احساسم بازی کرد وقتی بهش میگم انکار می کنه که حتی با من حرف زده و هنوز ...

چند شخصیتی کسی هست که شخصیتش لحظه ای عوض بشه 

اما کسی که یه بازه ی حدودا چند ماهه شما رو گس لایت میکنه و وابستگی ایجاد میکنه و از اینکه شما رو فتح کرده خوشحال میشه و بعد از اون بیخیال میشه و کم توجهی میکنه و اینا ، سایکو 

به طور خلاصه وار بخوام بگم یا جزو دسته ی خود شیفته قرار میگیره یا جزو دسته ی سایکوپث من اطلاعاتم در ...

البته در کل اینا فقط یه سری نظریه در مورد آدمی بود که شخصا نمیشناسمش 

اما ممکنه که بدون بیماری روانی باشه و فقط یه دوره ای با شما بوده و بعد از اون متوجه شده با شما نمیتونه ادامه بده و ترجیح داده انکارت کنه

به طور خلاصه وار بخوام بگم یا جزو دسته ی خود شیفته قرار میگیره یا جزو دسته ی سایکوپث من اطلاعاتم در ...

اگر زود قضاوتش نکنم تو هر دو دسته فکر کنم بوده 

چون هم دروغ و پنهان کاری ازش زیاد از حد دیدم 

هم این که یک بار بهش پیام دادم که بیا ارتباط مون رو باهم درست کنیم بهم گفت حد خودت رو بشناس و طوری رفتار کرد که انگار حد خودش خیییلی بالاتر هست و من رو قابل ارتباط با خودش رو نمی دونسته 

اگر زود قضاوتش نکنم تو هر دو دسته فکر کنم بوده چون هم دروغ و پنهان کاری ازش زیاد از حد دیدم هم این ک ...

تشخیص کاملی نمیشه گفت ، اما امیدوارم در آینده با افراد بهتری آشنا بشی

تشخیص کاملی نمیشه گفت ، اما امیدوارم در آینده با افراد بهتری آشنا بشی

قربان شما 

الهی شما هم توی مسیر زندگی تون خوشبخت باشید 🌸

و بسیار سپاسگزارم از راهنمایی ها تون بزرگوار 🙏🏻💖