2777
2789
مرسی عزیزم ،ولی من چون بچه هام همیشه صبحا مدرسه میرن بین ۶و ۶/۵بیدار میشم،ولی در کل روز انرژیم کمه،

همون لا حول و...رو بگو و اگه خسته شدی مدام این جمله رو تکرار کن 

به این فکر کن که به  تمیزی و مرتبی بعد خونه می ارزه 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

ب منم یاد بده. کجا رو بخونم اصلا ببینم مینیمالیست انباشتگی ینی چی

بزن تو صفخه گوگل مینمالیست شدن یعنی جی نینی سایت 

تاپیکش میاد بالا 

عالیه  واسه خونه های شلوغ ماایرانیا ک عادت به انبار کردن وسایلا داریم من ک کلییی سبک شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نباشی عاشق این تاپیکای مفیدم منم یکی دوساله تو رفع انباشتگی هستم ۹۰درصد موفق بودم البته از تاپی ...

آره منم عاشقش هستم 

وقتی رفع انباشتگی بشه 

همیشه خونه مرتب 

و دیر به دیر نامنظم میشه 

شما شروع کردید بنویسید انگیزه بشه برای باقی دوستان 

2805
ب منم یاد بده. کجا رو بخونم اصلا ببینم مینیمالیست انباشتگی ینی چی

یعنی فقط وسایل ضروری نگه داری و وسایلی که نیاز نداری ببخشی 

به قول خودمون انبار نکنی

و وسایلی که داری خوب نگهداری کنی و با نظم نگه داری