|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم ۲۵ هفته هستم و اسم پسرمم با محمد هست.خودم دلم میخواد نورا بذارم ریحانه رو هم دوست دارم
نورا جدیدا مد شده یا قدیمی هست؟
منم انگاری تو دلم افتاده این اسم البته فعلا اقدامم ولی یه حس خاصی نسبت بهش دارم که بقیه اسما به چشمم نمیان
ولی بعضیا میگن قدیمیه یا قشنگ نیست😢
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
با لایک و ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات. نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاهنفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|