2777
2789
عنوان

توروخدا یکم با فروشندها درست رفتار کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 27 پست

شما هم همینطور 

به عنوان فروشنده با مشتری درست رفتار کنین 

همش به فکر تو پاچه کردن نباشین جوری رفتار نکنین که شما عاقل و باهوشین مشتری خنگ و احمق !

تو سومین تاپیک آخرم با عنوان یه خرید حال بد کن داشتم نوشتم که چطور برخورد و حرف یه فروشنده باعث شد به جای اینکه خرید کردن برام خوشایند باشه حال بد کن بوده !

و من دیگه عمرا از اونجا خرید کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیفا مشگل اینجاست ک بخاطر پول ابرو حیثیت غرور طرفو خورد میکنن

من یه مدت مجبور بودم برم تو فروشگاه زنجیره ای با حقوق ۲/۵۰۰

کل مسئولیت فروشگاه با بچه های صندوق دار بود اگه بدونی چیا کشیدم این مدت 

از یه طرف مشتری زبون نفهم 

از یه طرفم صاحب کار عوضی که از مشتریا زبون نفهم تر بود منکه نمی‌گذرم ازشون امیدوارم خدا هم نگذره 

شما هم همینطور به عنوان فروشنده با مشتری درست رفتار کنین همش به فکر تو پاچه کردن نباشین جوری رفتار ن ...

تجربه ی خرید بد داشتی و خیلیا ممکنه تجربه کنن که حق داری 

ولی فروشنده هیچ کاره هست چون صاحب کار مجبورش می‌کنه که از جنسا تعریف کنه 

2805
من یه مدت مجبور بودم برم تو فروشگاه زنجیره ای با حقوق ۲/۵۰۰کل مسئولیت فروشگاه با بچه های صندوق دار ب ...

خیلی بده بخدا روز شماری میکنم از این شغل فروشندگی دربیام بیرون منم حلالشون نمیکنم جلو اون همه مرد پسر چطور با من رفتار کرد چطور اشکمو درآورد بهم خندیدن 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
خیلی بده بخدا روز شماری میکنم از این شغل فروشندگی دربیام بیرون منم حلالشون نمیکنم جلو اون همه مرد پس ...

آن شالله که هر چه زودتر بیایی بیرون 

نمیتونی الان یه کاره مناسب تر پیدا کنی ؟

شما هم همینطور به عنوان فروشنده با مشتری درست رفتار کنین همش به فکر تو پاچه کردن نباشین جوری رفتار ن ...

تا حالا فروشندگی نکردی ک اینطور میگیو

فروشنده ی اسباب بازی دست صابکاره هیچ کاری حق نداره انجام بده بدون اجازه اگر چیری گفته بخاطر حرف صابکارشه حتما

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
آن شالله که هر چه زودتر بیایی بیرون نمیتونی الان یه کاره مناسب تر پیدا کنی ؟

والا میگردم هیچ جا کار نیست ماهیانه قصد دارم از اون طرف کمک حال پدرم هستم شهرمون خیلی کوچیکه 

تجربه ی خرید بد داشتی و خیلیا ممکنه تجربه کنن که حق داری ولی فروشنده هیچ کاره هست چون صاحب کار مجبور ...

عزیزم شما اگه اون تاپیک منو خونده بودی این حرفو نمی‌زنی 

شونه چوبی که همه جا ۲۶۰-۲۸۰ تومنه طرف ۴۰۰ تومن کرد تو پاچه ام حالا این به کار مهم نیست 

نه کارتن داد نه چیزی همینجوری از دیوار برداشت تو پلاستیک داد بهم انگار شونه ۴۰ تومنی از دست فروش خریدی این اگه کادویی بود چطور باید میدادم به طرف ؟اینم به کنار 

آخر سر ازش پرسیدم چطور این شونه یا برس چوبی رو تمیز و ضدعفونی کنم چون فلزی نیست که بشه شست 

طرف برگشت بهم گفت عزیزززززززم مگه میخوای با ۱۰ نفر اشتراکی استفاده کنی که تمیز کنی بشوریش؟ ینی من اینجوری بودم😐😐😐

قشنگ رسماً طرف بهم توهین کرد 

خب کسیکه در مورد کاری که اونجا داره می‌کنه اطلاعات نداره یا بعد چند سال کار کردن تو فروشگاه آرایشی بهداشتی به خودش زحمت نمیده اینارو یاد بگیره بیجا می‌کنه می‌ره تو کار فروشندگی 

واقعا پشیمونم از اینکه اون روز نرفتم به صاحبکارش بگم در مورد بی احترامی و بی ادبی اون فروشنده 

یسری مغازه ها میری فروشنده یجوری خوش برخورد خوش اخلاقه آدم انگار فقط دلش میخواد از این به بعد از اونجا خرید کنه یه جا هم میری طرف میرینه به اعصابت 

والا میگردم هیچ جا کار نیست ماهیانه قصد دارم از اون طرف کمک حال پدرم هستم شهرمون خیلی کوچیکه

حق داری تو شهر کوچیک سخت کار گیر میاد منم تو شهر کوچیک بودم همین مشکلو داشتم 

تا حالا فروشندگی نکردی ک اینطور میگیوفروشنده ی اسباب بازی دست صابکاره هیچ کاری حق نداره انجام بده بد ...

دیگه لحن و مدل حرف زدنو ادب و احترام که به صاحبکارش ربطی ندارد نه ؟

کدوم صابکاری مگه بِرین به مشتری ؟

عزیزم شما اگه اون تاپیک منو خونده بودی این حرفو نمی‌زنی شونه چوبی که همه جا ۲۶۰-۲۸۰ تومنه طرف ۴۰۰ تو ...

اره خوب میگم که حق داری 

بعضی فروشنده‌ها میخوان مشتریو زود رد کنن بره منم تجربه کردم اطلاعاتشون کمه نمیتونن راهنمایی کنن 

و از اونورم خودم فروشنده بودم یه مدت هر دو رو تجربه داشتم 

بعضیا از طرف صاحب کار تو فشار هستن و خواسته ی صاحب کار هست که میگن باید از جنسهای بد هم تعریف کنن تا مشتری بخره 

دیگه لحن و مدل حرف زدنو ادب و احترام که به صاحبکارش ربطی ندارد نه ؟کدوم صابکاری مگه بِرین به مشتری ؟

دیگه اونو من نمیدونم ولی همه مثل هم نیستن شاید اون شخص از جا دیگه ناراحت بوده و برا همه پیش میاد ک اینطور بشه ناراحتیشو سر کس دیگه خالی کنه حتی ممکنه برا شماام پیش بیاد 

ولی خب در هر صورت کارش درست نبوده و شما ببخشید