2777
2789
عنوان

دلم برای مادرم تنگ شده

88 بازدید | 12 پست

خیلی

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همدردیم....داغ مادر همیشه تازه اس🥺

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
2805
علت فوتشون چی بود؟

مادرم دیر بردنش دکتر بعدهم عملش کردن و دکترها داروی جلوگیری از لخته خون ندادن و امبولی کرد 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

روحشون شاد، چقدر امضا شما تلخه یهو از استرس قلبم تند زد دنیای فانی

😔

همدردیم....داغ مادر همیشه تازه اس🥺

😔🖤

😔🖤

روح همه مادر های آسمانی شاد...خدا هرکس داره براش نگهداره...چون مادر  تکرار نشدنی هست...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
بله موافقم ولی فرزند قدردان کمه واقعا

آره...اونا که دارن قدر نمی‌دونن...ولی کسی که ازدست داده می‌فهمه چه نعمتی هست....