دخترم پیش دبستانیه..معلمش تا الان خوب بوده بنظرم..گفته اعتماد بنفسش پایینه مرتب بهش مسئولیت بدید..من خیلی پیش میاد بهش میگم اینکارو انجام بده و انجام میده ..ولی وقتی ی جایی میریم مثلا میگم ب اون اقاهه بگو یا ب اون خانمه یا اون بچه میگم روم نیس خودت بگو..خیلی ناراحتم چیکار کنم تقویت بشه ..بنظرتون درس میشه؟
وقتی یه موضوعی پرتکرار هست یعنی باید ریشه ای حل بشه با شوهرت هماهنگ شو بگو دونه دونه باید مشکلات بچه حل بشن همه با هم نمیشه به نظرت اولویت الان نظافت شخصی بعد از مدرسه ست یا اعتماد به نفس ؟ شوهرتو درگیر موضوع کن اگر ول کن نبود این موضوع شستشو رو برای دخترت عادت سازی کن یک بار تمرکز بذار موضوع رو حل کن
بعد برو متمرکز شو روی اعتماد به نفس
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میدونی من از خدامه یه معلم اینجوری به بچه دقت کنه.. و براش مهم باشه یه نکتهی دیگه هم که هست اینه منم یه آدمه درونگرام اما اصلا مشکله اعتماد بنفس و ارتباط برقرار کردن ندارم بچهی اسی کلا با غریبهها صحبت نمیکنه به هر گوشهگیری که درونگرا نمیگن...
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
باشه ولی به جای این که اینکار می تونست خودش رو اعتماد به نفسش کار کنه خیلی پدر و مادر ها برای این که ...
ولی در هر صورت بازم باید والدینه بچه در جریانه هر قضیهای که درمورده بچشون هست قرار بگیرن.. بعد حالا معلم توی آموزشگاه به بچه کمک کنه و پدر و مادر هم در منزل این موضوع رو برطرف کنن.. خلاصه این پیشنهادت معقول بود مشاور کودک گزینه عالیه .. ولی در کنارش پدر و مادر و معلمش هم باید به بچه کمک کنن
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
متاسفانه من هون بچه بودم و میگم گفتن این حرف به پدر و مادر تبعات داره
درکت میکنم زمان گذشته پدر و مادر گاهی برای صلاح بچههاشون کارهای اشتباهی انجام میدادن ولی الان خیلی فرق کرده کلی آموزشگاه و مشاور و ... هست امیدوارم الان حالت خوب باشه و با همه چیز کنار اومده باشی برات آرزوی موفقیت میکنم