2777
2789
عنوان

معلم دخترم پیام داده اینو گفته

550 بازدید | 47 پست

دخترم پیش دبستانیه..معلمش تا الان خوب بوده بنظرم..گفته اعتماد بنفسش پایینه مرتب بهش مسئولیت بدید..من خیلی پیش میاد بهش میگم اینکارو انجام بده و انجام میده ..ولی وقتی ی جایی میریم مثلا میگم ب اون اقاهه بگو یا ب اون خانمه یا اون بچه میگم روم نیس خودت بگو..خیلی ناراحتم چیکار کنم تقویت بشه ..بنظرتون درس میشه؟

درست میشه  روش کار کن لطفا 

به این امید که بزرگ میشه درست میشه نباش

زودتر با یه نفر مشورت کن یا یه همچین چیزی

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه معلم خوبی

زمان ما واقعا ی معلم های افتضاحی میذاشتن خودشون باعث کمبود اعتماد به نفسمون میشد

و اینم بگم از همین الان حتی اگه لازمه با ی مشاور صحبت کنین که زودتر این مشکلش حل شه چون در آینده جوری میشه که هیچوقت قابل حل نخواهد بود

خلاصه خوشحال شدم امیدوارم همه اینقد آگاه بشن

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

هر کاری میکنی یه کارش کن خوب بشه😢 

من همینطوری بودم باید بگم الانم همونطور موندم در اینده براش بد میشه هیچ جا دیده نمیشه رفت امدا باهاش کم میشه هیچکس باهاش صحبت نمیکنه 

خواهشا این موضوع دخترتو حل کن💔😔

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
خب درون گراسای کاش معلمششعور و درک و سواد داش

چون معلمش درک و شعور داره ،میدونه از الان باید تلاش کنن اعتماد به نفس بچه رو بالا ببرن 

درونگرایی با بی اعتماد به نفس بودن متفاوت است 

پناه دل های هم باشیم 
خب درون گراسای کاش معلمششعور و درک و سواد داش

پسر من تو خونه و پیش فامیلا خیلی روش زیاده و راحته

ولی یه غریبه میبینه انگار سختشه، مثلا میگم برو به اون خانم اینو بگو میگه خجالت میکشم خودت بگو،

2810