2777
2789
عنوان

واای چرا تاپیک های امروز اینجوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 80 پست
نمیدونم جدیدن دیگه دوست ندارم پر بازدیدا رو بخونم اکثرن انرژی منفی شده

واای اره بخدا منم

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وای دوسه روز پیش که پر بازدیدا همش خیانت بود شب خوابیدم خواب دیدم همسرم بهم خیانت کرده از بس تو خواب ...

ووای خدا اره الان جدیدا خیانت زیاد شده ولی نه در این حد بکشین بیرون  

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

منکه هر بار میام نی نی سایت میبینم یکی تاپیک اندوسکوپی و کولونوسکوپی و اینجور چیزا گذاشته هی استرس م ...

اره منم

والا یه نفر اومد گفت قدم بلنده خیلی خوش استایلم همه خوردنش

😂😂اونو دیدم خدایی داشت الکی میگفت دنبال جنجال بود

ووای خدا اره الان جدیدا خیانت زیاد شده ولی نه در این حد بکشین بیرون

من که تا تاپیک خیانت میبینم فرار میکنم 

یبار چندماه پیش تحت تاثیر قرار گرفتم یه کاربری گفت مرد وفادار وجود نداره ناخواسته پیج فیک زدم یه مدتی فالوراشو بالا بردم بعد رفتم همسرمو امتحان کردم گفت من متاهلم مزاحم نشو 😀 دیگه ذهنم آروم شد 

پربازدیدا همش دروغهاگه دقت کنین همشون عنوان جنجالی داره یا سه نقطه میذارن اخرش

اره بابا همش دروغه

2810