2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اینا که چیزی نیست روزی یک ساعت وقت بزاری تمومه من خودم نذر کل قرآن و ۱۲۴ هزار صلوات هم داشتم:)))

وای چجوری تموم کردی😮

حاجتت رو گرفتی؟

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
یعنی گفتی بر من واجب است ؟ اگه نگفتی اصلا نذر نبوده. اگه گفتی هر چی یادت هست ادا کن

من گفتم حتما انجام میدم ، اینم میشه صیغه نذر؟؟

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
یعنی اگه نذر بود باید انگشتر مثلا ۵ گرمی میخریدی و خیرات میکردی که نیست پس ۵ گرم طلا زنده شد بیخیال ...

اها فهمیدم 

ولی واقعا ازتون ممنونم باعث شدید یکی از چیزایی که واقعا عذابم میداد بر طرف بشه خدا خیرتون بده 

اها فهمیدم ولی واقعا ازتون ممنونم باعث شدید یکی از چیزایی که واقعا عذابم میداد بر طرف بشه خدا خیرتون ...

خواهش میکنم 

سعی کنید نذر سبک کنید چه مادی پولی چه خواندنی مثل دعا و سوره که راحت تر بشه اداش کرد

خواهرا اینو همه بخونید 

سعی کنید نذر میکنید سبک باشه 

مثلا یه چیزی که راحت بشه پرداختش کرد 

یا سوره و دعا هم کوچیک و کم حجم باشه تا راحت تر بشه خوندش 

اینارو رعایت کنید که اذیت نشید و به مشقت نیوفتید

2810