opv مدیر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 211 عنوان اگه نذرمونو ادا نکنیم چی میشه | مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 63 پست ؟ راست میگن حتی دعاتم دیگه نمیگیره؟کلا اگ ادا نکنیم چی میشه دیروز | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
opv مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 211 صیغه نذر یعنی یا عربی یا فارسی بگی بر من واجب است که فلان کار رو انجام میدم اگر خدا بهم چنین و چنان ... اها آره خوندم
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3648 😪ختم جزء ۳۰ دوبار ، جزء ۲۵ هم یه بار + هزارتا صلوات الان ۲ماه گذشته ادا نکردم الان ۶ روزه منتظر یه ... اینکه قابل انجامه خب انجامش بدین وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
opv مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 211 نذرت چیه؟ ختم جزء ۳۰ دوبار ، جزء ۲۵ هم یه بار + هزارتا صلوات الان ۲ماه گذشته ادا نکردم الان ۶ روزه منتظر یه چیزی ام نمیشه هر چی دعا کردم یهو یاداین افتادم ک گفتن دیک حتی دعاتم نمیگیره
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3648 من یه نذری کردم شوهرم میگه نمیخواد، نمیدونم چیکار کنم اگر شوهرتون به سختی می افته و به اون مربوط میشه خب انجامش ندین.اگر نه انجام بدین. وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 15716 شنیدم سنگینی میارهلطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 7930 ختم جزء ۳۰ دوبار ، جزء ۲۵ هم یه بار + هزارتا صلوات الان ۲ماه گذشته ادا نکردم الان ۶ روزه منتظر یه چ ... نذر کردی جز فلان بخونی اوکی در قبال نذرت یه حاجت خواستی از خدا خب خدا حاجتت رو داد که میخوای نذر رو ادا کنی؟
opv مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 211 نذر کردی جز فلان بخونی اوکی در قبال نذرت یه حاجت خواستی از خدا خب خدا حاجتت رو داد که میخوای نذر رو ... آره درجا حاجتم رو داد ولی من.... ۲ماهه ادا نکردمولی امروز مثلا دعا کردم نذر کردم فرداش شد
opv مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 211 آره درجا حاجتم رو داد ولی من.... ۲ماهه ادا نکردمولی امروز مثلا دعا کردم نذر کردم فرداش شد منظورن اونروز ک دعا کردم فرداش شو
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 7930 آره درجا حاجتم رو داد ولی من.... ۲ماهه ادا نکردمولی امروز مثلا دعا کردم نذر کردم فرداش شد وقت تعیین کردی برای ادای نذر؟
۷۱۸۱۰۰ عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1570 بیا پاسخ منو بخون من فقط اون موقع که پسرم بیمارستان بود گفتم اگه حالش خوب بشه بریم خونه انگشترم رو میفروشم میدم خیرات ولی شوهرم همون انگشتر رو واسه خرج بیمارستان فروخت سه سال از این اتفاق میگذره
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 7930 من فقط اون موقع که پسرم بیمارستان بود گفتم اگه حالش خوب بشه بریم خونه انگشترم رو میفروشم میدم خیرات ... گفتی بر من واجب است که این کارو میکنم؟؟؟
opv مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 211 وقت تعیین کردی برای ادای نذر؟ نه ، فقط گفتم ادا میکنم
opv مدیر استارتر عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 211 گفتی بر من واجب است که این کارو میکنم؟؟؟ میتونم یه سوال دیگه هم بپرسممیشه نذر رو عوض کرد اگه شرایطش رو نداشته باشیم؟