2777
2789

میخام دلم سبک شه تو رو خدا کسایی ک میخان نمک‌بپاشن حرف نزنند 

من ۲۶ سالگی ازدواج کردم مامانم همش میگفت چرا شوهر نمیکنی همش برام جهیزیه میخرید نمیزاشتن برم بیرون دانشگاه میرفتم بابام میومد دنبالم یا تاکسی برام میگرفتن اعتماد به نفس نداشتم هیچ پسری سمتم نمیومد حس میکردم زشتم خیلی ها هم بهم‌گفته بودن زشتی خواستگار خوب نداشتم بار ها از ۱۹ سالگیم شروع کردم نماز های مختلف برای ازدواج بخونم ولی نمیشد تا اینکه توی ۲۶ سالگیم یه دعایی خوندم که سریع ازدواج کردم اونم سنتی یعنی عشقی نداشتم بهش میخواستم بار ها بهش جواب منفی بدم ولی هیچی نمیگفتم مادر و پدرم هم اصلا تحقیق نکردن در مورد شوهرم و سریع قبول کردن ادامه داره هستید بقیه شو بگم

🥲🥲🥲🥲میتونم اخرشو پیش بینی کنم

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایییی منم بابام میگه چرا شوهر نمیکنی کی شوهر میکنی 

شوهر کن از شرت خلاص شیم 

ک چی ؟

خودش میره با خانومای دیگه راحت باشهه 

الانم ۱۹ سالمهه 

و دلم میخا درس بخونم ازدواج نکنممم 💔

سرررررررر جدتون لایک نکنید
وایییی منم بابام میگه چرا شوهر نمیکنی کی شوهر میکنی شوهر کن از شرت خلاص شیم ک چی ؟خودش میره با خانوم ...

درس بخون مستقل شو

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

خلاصه من عقد کردم و شوهرمو دوست نداشتم و هر موقع دعوامون می‌شد همش به طلاق فکر میکردم ولی مامانم زنگ میزد به شوهرم میگفت تو حق داری تقصیر این دختره 

دیگه منم دیدم دیگه باید با همین بمونم و گذاشتم پردمو بزنه و رابطه محافظت نشده داشتم و بعد از ۶ ماه حامله شدم و من خبر نداشتم 

یک ماه بعدش عروسیمون بود شوهرم داشت به زور از باباش پول میکرفت برا عروسی چون حمایتی نمیکردن و پدرش فوت شد بعدشم من فهمیدم حاملم و بعد از چهلم پدر شوهرم اومدیم سر خونه زندگیمون 

ادامه داره 

2810