2777
2789
عنوان

خصوصیات شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 58 پست

شوهر من بدهن  فحاشی شدید یه فحشایی میده اصلا جاشو پیدا نمی کنه دست بزن وضع مالی افتضاح گشاد خیانتم کرده تا حالا ببین همیشه سعی کن برای امید بیشتر برای دلخوشی بیشتر پایین تر از خودتو نگاه نمی به خاطر بچه هات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچهام میبرم پیش خانوادم هیچی پس انداز ندارم بچهام زیر هفت سالن نفقشون رو‌میده

من بودم طلاق میگرفتم ولی با زرنگی طلاق بگیر

اولا پزشک قانونی حتما برو  بابت کتک هاش تا حسابی ادب شه

پس انداز کن پول جمع کن مجبورش کن طلا واست بخره و ...

به این زودی طلاق نگیر 

از هیچی هم نترس اگر خانواده حامی داری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
۹ ساله همه کار کردم همه گذشتی کردم همه جور کوتاه اومدم اما وقیحتر میشه زمان مجردیش هم مادر و خواهرش ...

خاک بر سرش کنن

چرا قبل ازدواج نفهمیدی چنین اخلاقی داشته

کسی که مادرش کتک میزنه درست نمیشه

جون بچه هات رو بردار و فرار کن بزودی زجر بچه هات زیر دستش می بینی  بچه هات چه گناه کردن از این بی شرف کتک بخورن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
خر شدم خانوادم نزاشتن الان ک نیبینن تو چ منجلابی هستم میگن جداشو

خوبه خانوادت حامین

اوضاع مالی خانوادت چطوره

دست بزن اینقدر نکوهیده و ناپسنده که در صورت اثبات قانون اجازه طلاق میده . سای صفات بدش هم مزید بر عل ...

اخ که چه کتکهایی ک من نخوردم و دم نزدم در حدی ک پیش برادرشوهر و جاریم می‌گفت  خیلی پوست کلفته

هر مردی یه عیب هایی داره. مادرای همشون تو کو.ن پسرشون فرو رفتن. مثل مادرشوهر من. فقط برین مشاور. دست ...

تا کی صبر کنه که ترک کنه وقتی بچه هاش هلاک شدن زیر دست شوهرش یا هیچی از خودش نموند

کسی که مادرش رو میزده دیگه مشخصه اوضاعش چطوره

اخ که چه کتکهایی ک من نخوردم و دم نزدم در حدی ک پیش برادرشوهر و جاریم می‌گفت خیلی پوست کلفته

خاک تو اون سرشون کنن به پای کسی بمون که ارزشش رو داشته باشه خاک برسرش کنن 

افتخار هم میکنه 

2810