2777
2789

من عاشق وکالتم 

رشتمم انسانیه میخوام تو دانشگاه حقوق بخونم 

ولی بیش از حد اعتماد به نفسم پایینه اصلااا به خودم باور ندارم 

کتاب و پادکست و اینا هم تاثیر نداره برام یا اگه داره موقتی 

فک میکنم ارثیه چون ما خانوادتا یه جا میریم دست و پامونو گم میکنیم 

همین موضوع باعث شده بی انگیزه بشم و فک کنم نمیتونم 

هرجا میرم حس میکنم هیچکس از من خوشش نمیاد و من نمیتونم با هیچکس ارتباط بگیرم ولی اصلا نشون نمیدم اینو 

واقعیت هم اینه که اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم 

اکثر بچه های کلاسمونم باهام خوب نیستن واقعا نمیدونم چرا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دبیرستان همینه!شخصیت اجتماعی شما تازه تو دانشگاه و رفتو امد تو جامعه بعد از این شکل میگیره

یعنی بعدا اعتماد به نفسم درست میشه؟

آخه من یه کنفرانس ساده نمیتونم بدم قلبم تو دهنم میزنه قشنگ انگار میخوام سکته کنم 

ابتدایی اینجوری نبودما نمیدونم یهو چه اتفاقی برام افتاد 

خب وکالت نرو

مرسی از راه حل خوبتون مشکلم حل شد!

من مشکلم اعتماد به نفسمه 

و اینکه حتما براش یه راهی هست و راهشم این نی که بخوام از شغل و خواسته های رویاییم دست بکشم 

مرسی از راه حل خوبتون مشکلم حل شد!من مشکلم اعتماد به نفسمه و اینکه حتما براش یه راهی هست و راهشم این ...

خب عزیزم تا وقتی خودت باور داشته باشی که اعتماد بنفس نداری یا نمیتونی از حقت دفاع کنی و .... مطمئن باش هرگز نمیتونی وارد این شغل بشی خیلی خوبه که رویات رو دنبال کنی ولی بحث سر آیندته وقتی ویژگی های چیزی رو نداشته باشی توش موفق نمیشی ، البته من اینارو نگفتم که بگم ‌نرو وکالت اینارو گفتم برای اینکه به خودت بیای و اگه واقعا رویات اینه که وکیل بشی یه تغییر اساسی توی خودت ایجاد کنی و دست از گفتن من اعتماد بنفس ندارم یا نمیتونم فلان کارو کنم برداری ، از چیزهای کوچیک شروع کن به تمرین کردن تا به بزرگ تر هاش برسی

باشه قبول من باختم / بس کن دیگه آقای قاضی....🥀