2777
2789

من عاشق وکالتم 

رشتمم انسانیه میخوام تو دانشگاه حقوق بخونم 

ولی بیش از حد اعتماد به نفسم پایینه اصلااا به خودم باور ندارم 

کتاب و پادکست و اینا هم تاثیر نداره برام یا اگه داره موقتی 

فک میکنم ارثیه چون کا خانوادتا یه جا میریم دست و پامونو گم میکنیم 

همین موضوع باعث شده بی انگیزه بشم و فک کنم نمیتونم 

تو میتونی دختر 

اینجوری به خودت تلقین نکن .....

سعی کن تو مدرسه بیشتر کنفرانس بدی 

توی یه کلاس ورزشی یا فنی حرفه ای شرکت کن خود به خود بهش عادت میکنی خیلی تاثیر داره......

تو میتونی دختر اینجوری به خودت تلقین نکن .....سعی کن تو مدرسه بیشتر کنفرانس بدی توی یه کلاس ورزشی یا ...

کنفرانس که اصلاااا نمیتونم درس همه وجودمو فرا میگیره گند میزنم 

البته اینکه تو مدرسه خیلیا باهام دشمنن هم بی تاثیر نی 

خیلی زبون دارم ولی بخاطر بی اعتماد به نفس بودنم همیشه گند میزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کنفرانس که اصلاااا نمیتونم درس همه وجودمو فرا میگیره گند میزنم البته اینکه تو مدرسه خیلیا باهام دشمن ...

چقدر مثل منی 

منم اوایل اصلا کنفرانس نمی‌دادم 

و هرسال تو مدرسه همه باهام دشمن و لج بودن منم یجوری موش میشدم که نگو 

ولی یادمه یه بار خیلی بد منو عصبانی کردن منم بدون کوچیکترین حرفی رفتم به ناظم گفتم  هم منو هم اونارو  خواست دفتر یهو زبونم باز شد برای دفاع از خودم 

و اونام مقصر شدن و از انضباطشون کم شد 

بعد اون دیدم نه بچه ها هیچی نیستن هیچکس حق مسخره کردن یا مانع شدن منو هدف هامو نداره 

کنفرانس هام بیشتر شد دوستام بیشتر شد از همه مهم تر کسی دیگه به خودش اجازه نداد منو مسخره کنه ......

توهم فقط یبار امتحان کن برو کنفرانس بده هرکی کوچیک ترین حرکت زد مستقیم جلوی معلم بهش بگو دفتر هم بری حق با توعه از چیزای کم شروع کن ..... 

برای اعتماد به نفست هم 

همون کتاب رو دنبال کن 

پادکست گوش کن فیلم های مورد علاقه بازیگر مورد علاقتو ببین و خودتو بزار جاش ، کارتون ببین ، با مردم زیاد صحبت کن جلوی آینه یا گوشیت با خودت صحبت کن 

از همه مهم تر یه رفیق سر زبون دار پیدا کن بعد یه مدت کلا یه آدم دیگه ای میشی .....

چقدر مثل منی منم اوایل اصلا کنفرانس نمی‌دادم و هرسال تو مدرسه همه باهام دشمن و لج بودن منم یجوری موش ...

خیلییی برام سخته خیلی 

قلبم تو دهنم میزنه کامل 

مطمئنم اگه اعتماد به نفس داشتم کلا یه آدم دیگه ایی بودم 

خیلییی برام سخته خیلی قلبم تو دهنم میزنه کامل مطمئنم اگه اعتماد به نفس داشتم کلا یه آدم دیگه ایی بود ...

اره عزیزم خیلی درکت میکنم خیلیییییی

ولی باید بهش غلبه کنی به آیندت فکر کن 

دلت میاد ؟ دلت میاد بخاطر همین چیزا خراب بشه 

اصلا از این به بعد از همین سن فکر کن وکیلی و هر لحظه باید از موکلت که خودتی دفاع کنی الان چی ؟ بازم نمیتونی؟ به خودت بیا دختر .....

تو میتونی  💖

اره عزیزم خیلی درکت میکنم خیلییییییولی باید بهش غلبه کنی به آیندت فکر کن دلت میاد ؟ دلت میاد بخاطر ه ...

مرسی عزیزدل 

سعیمو میکنم

شما هم تونستی برام دعا کن💜