2777
2789
عنوان

کتک کاری و پزشک قانونی

19 بازدید | 0 پست

خانوما سوال دارم تو رو خدا دلی کمکم کنید خیلی وقته خواننده خاموشم بارها شده عضو بشم بپرسم یچیزاییو اما باز پشیمون شدم فکر نمیکردم یروز دیگ تحمل نکنم وبپرسم شرایط طلاق با ۲ بچه کوچیک و الان نمیدونم چندمین باره دارم کتک میخورم اما میخوام دیگ سکوت نکنم دیگه حفظ ابرو نکنم دیگه نگران دل خانوادم نباشم که بلرزه بفهمن چی اومده سرم چند ساله تحمل کردم گفتم درست میشه تصمیم اشتباه نگیرم اما دیگه بریدم وقتی بچه اولمو باردار شدم کتکم‌زد و چندماه بعد افتاد زندان وقتی بچم دنیا اومد نبود ۲سال زندان بود بازم موندم پاش با اینکه خیلی اذیتم کرد بارداری بدی داشتم آزاد شد و گفتم آدم شده اما بدتر از قبل برگشت و کتک کاری و کلن یه آدم روانی شده بود تعادل نداشت فهمیدم قرص میخوره اما بخاطر دخترم تحمل میکردم بچه دیگ نمیخواستم اما ناخواسته باردار شدم یعنی اون میخواست حالا با ۲ بچه تنها راهی که برام گذاشته طلاقه نمیدونم از کجا شروع کنم مهریم ۱۵ تا سکه‌اس وهیچی بنامش نیست حمایت خانوادمو دارم از این بابت دلم قرصه و اینکه با کمربند کلی کتکم زده جاشون هست برم پزشک قانونی فایده‌ای داره همش تهدیدم میکنه بخدا میترسم نه از خودم از بچه هام که بی مادر بشن