2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 14342 بازدید | 422 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شوهرت بالای دو متره؟

نگفتم ک دو متره..

گفتم قدشون طبق گفته هاشون یکی ۱۹۰یکی ۱۹۵ یکی ...

حالا بین اینا ازهمه بلندترشون شوهرمنه

دستاش انقد کشیده س  که...

بااحترام ب همه🤣🤣🤣

قد و هیکل و زیبایی و ..اینا از پدرمادر گرفته میشه و خدا دادیه

بابت چیزایی ک خدا داده شاکرم و مغرور نه.

من خودم ۱۷۴ از اسی هم بلندتر😐اصلا پاشنه بلند نمیپوشم و تاحالاهم نپوشیممممم

والا فقط دوتاکفش محلسی دارم ک فک کنم پاشنه هاشون پنج باشه یا شایدم کمتر🤣🤣🤣چون واقعاپاشنه دار بپوشم ب قول خواهرم ممکنه هرلحظه بشکنم مثل درخت🤣🤣🤣🤣

فعلا ک دخترای قد کوتاه ترندن حتی پسر قد 190ب بالا ها دختر ریزع میزه میخان با احترام فروان عزیزموبا ا ...

عزیزم یه نظر سنجی دیرم تو اینستا دیشب که ۷۸ درصد پسرا دختر قد بلند دوست داشتن...و اینکه من ندیدم کسی از قد کوتاه  تعریف کنه...

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

2805
یاد تاپیک یه بنده خدا افتادممیگفت ما بالاشهر نشین ها قدمون‌ بلندترهچون هوا خوبه اونجا و تغذیه‌مون خو ...

زارت

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
متاسفانه باغریبه سازگارنیستن

بیشتر کوردا همیشه به غریبه ها کمک کردن 

و سعی کردن باعث حال خوب مهمون شهرشون شن 

بخاطرهمین مرام معرفتشون هست خیلیا کوردارو دوست دارن

توشهر ما قنادی که داداشم کارمیکنه به کسایی که از شهردیگ اومدن۶ درصد تخفیف میدن این خودش ی نمونه از محبت کورداست

زارت

واقعا زارت😃

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
نگفتم ک دو متره..گفتم قدشون طبق گفته هاشون یکی ۱۹۰یکی ۱۹۵ یکی ...حالا بین اینا ازهمه بلندترشون شوهرم ...

منم کفش پاشنه بلند بپوشم دیگه واقعا قدم خیلیی بلند نشون میده😂😂😂 ولی کفش تخت و راحت میپوشم هم شیک تره هم زاحت تره

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

عزیزمی شما ...اما درکل شعور وشخصیت انسان مهم ترین چیزی هست کهیه انسان میتونه داشته باشه من خوشگل بیش ...

فدات شم

دقیقا میفهمم چی میگی 

یه همسایه داریم 

اولین بار ک دیدمش گفتم نه هیکل داره نه قد و قیافه

بعد تو دلم به خودم‌ تشر زدم که چرا همچنین فکری راجع بهش کردم نشستم باهاش حرف زدم انقدر باحال و پایه بود کل ساختمون دوست دارن باهاش بگردن و جونشون رو براش میدن انقدر که این دختر عاقل و باشخصیتو فهمیده هستش و بنظرم خیلی هم چهره اش دلنشنیه و قشنگه  

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

فعلا ک دخترای قد کوتاه ترندن حتی پسر قد 190ب بالا ها دختر ریزع میزه میخان با احترام فروان عزیزموبا ا ...

من کاری ندارم ولی خداییش قدکوتاهی از ازل تابحال هیچ جذابیتی نداشته ولی بعضی دخترا فارغ از قد اندامشون تراشیده شدست بخاطر اونه ک خیلی جذاب و نازن 

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
2810