2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 14214 بازدید | 422 پست
اوه اوهکرد هستی؟؟بعد بمن میگی رو هیکلت کار کن؟ماشالا دخترای کرد که سرتا پا چربی و گوشتن☺️

الان لین تعریف بود یا توهین😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همشون اینطوری نیستن...الان ما یه عروس تورک داریم من به شخصه خیلیی دوسش دارم اونم منو خیلی دوست داره. ...

من با سمت کرمانشاه برخوردداشتم حس میکنم فقط باخودشون سازگارن وچندان ب غریبه مایل نیستن

2805
دارم میگم من توی قد بلندا هم بازم بلندم عسلم برای کوردا ممکنه عادی باشه این قد اما بازم تعریف شنیدمک ...

خب یعنی بقیه زیر ۱۷۰ هستن؟

اونا که دیگه بلند نیستن متوسط هستن

خب چرا برای چیزی که عادیه بینتون باید تعریف بشنوی؟😐

قیافه که نیست بگیم مدل زیبایی ها فرق داره

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من با سمت کرمانشاه برخوردداشتم حس میکنم فقط باخودشون سازگارن وچندان ب غریبه مایل نیستن

ما کلی فامیل داریم یکی با ترک ازدواج کرده یکی با فارس زندگی هاشونم خوبه 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

با احترام به شما دوست عزیزم ولی خوب بلند قد خیلی خیلی داریم..الان دایی من ۱۹۵ هست

خداحفظشون کنه

والا منم داییام بالای ۱۹۰هستن

پسرخاله هام بلندتر

داداشام هم هم قد پسرخاله هام

شوهرم از داداشام و پسرخاله هام و داییامم بلندتر😐😐😐اینا ملاک نیس ولی باشه🤗

قدم۱۸۲

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

من ۱۷۶م جسارتا چرا قبولم نداری ناراحت شدم 🥲

منم قبول نداره

۱۶۳ هستم😔

بیا بریم خودمونو بکشیم😔

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

اره بیشتر با خودشون گرم میگیرن ...

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خداحفظشون کنهوالا منم داییام بالای ۱۹۰هستنپسرخاله هام بلندترداداشام هم هم قد پسرخاله هامشوهرم از داد ...

یعنی شوهرت بالای دو متره؟

فکر کنم پربازدید شه

اگه شد لطفا دعا کنین خونه جدید که داریم میریم برکت داشته باشه و مشکلی پیش نیاد 🙏🏻🤍

منم دعا میکنم همیشه مشکلاتتون کوچیک و حل شدنی باشه و اکثر زندگیتون پر از شادی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
2810