2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 15065 بازدید | 422 پست
به جز قد توانایی و استعدادی هم دارید که برای به دست اوردنش حس مثبت و خوب داشته باشین و اعتماد ب نفس ...

از کجا معلوم اصلا تاپیکش دروغ نباشه 

ولی من خودم خسته شدم از قدم متنفرم ب شدت ب حدی ک میخواستم عمل قد انجام بدم 

وقتی میبینم یکی که قد بلنده و میباله به قدش براش خودش حال میشم ولی  برای خودم ناراحت 

سخت ترین ضربه ای که خوردم وقتی بود که یکی ازخانمای فامیلمون رفت از یکی از پسرای فامیلمون خواستگاری منو خودشرانه کرد اون پسره هم گفت من قد بلند دوست دارم 

یعنی اش نخورده دهن سوخته به من میگن

تازه من از پسره خوشمم نمیومد اما حرفش خیلی ناراحتم کرد پس واقعا خوش ب حال اونایی که قد بلند دارن 😞

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

قدت چنده؟ من خودم ۱۷۵ هستم و اینکه قد بلند بنظرم خیلی جذابه و استاندارد های مدلینگی و زیبایی هستش هر ...

۵ سانت اختلافمون

من تو کلاسمون از همه بلند تر بودم

دختر از خودم بلند تر هم دیدم تک و توک

دخترای ایرانی خیلی بلند نیستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵ سانت اختلافمونمن تو کلاسمون از همه بلند تر بودمدختر از خودم بلند تر هم دیدم تک و توکدخترای ایرانی ...

منم همنطور بودم ولی تا ۱۸۰ هم دیدم ، نسبت به خانواده پدری قدم کوتاه تره

2805
از کجا معلوم اصلا تاپیکش دروغ نباشه ولی من خودم خسته شدم از قدم متنفرم ب شدت ب حدی ک میخواستم عمل قد ...

من یک سال و  نیم پیش ی تاپیک راجب دختر با قد ۱۷۰ زدم :/

قاعدتاً اگه فیک هم باشم توی این مدت دووم نمیاوردم😆

یعنی اینقدر قدم بلنده که فکر میکنی دارم دروغ میگم ؟😆😆😆

از کجا معلوم اصلا تاپیکش دروغ نباشه ولی من خودم خسته شدم از قدم متنفرم ب شدت ب حدی ک میخواستم عمل قد ...

عزیزم هر کس قد و زیبایی منحصر به فرد خودش رو داره برای این چیز ها که نباید ناراحت شد

نه من وزنم ۶۵ نوسان داره بین ۶۸ اینا نه اصلا اسکینی نیستم

منم بین 68 تا 73 نوسان دارم اما لاغرم واقعا دوست داشتم توپر باشم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
به جز قد توانایی و استعدادی هم دارید که برای به دست اوردنش حس مثبت و خوب داشته باشین و اعتماد ب نفس ...

به اندازه کافی دیده شدم عزیزم❤️

چرا اینقدر خانمهای اینجا داغ میشن ب دختر با اعتماد ب نفس میبینن؟

شکر گزار قدمم عزیزم 

توی تاپیک هم دوبار ب گفتم با احترام به همه

نه توهینی کردم نه چیزی 

خوشحال میشدم این شخصیت رو از کسی مثل شما می‌دیدم😘

2810