2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 13236 بازدید | 422 پست

من قدم ۱۵۷ عه 

ولی عاشق قدمم هر لباس میپوشم بهم میاد چون اصلا ربطی ب قد نداره ب تناسب اندام ربط داره 

اقایون قد بلند سمتم جذب میشن خب سلیقه ایه ولی خب برا من اقایوت قد بلند سمتم جذب شدن

و البته سنمم کمتر دیده میشه  

خلاصه عزیزکم منم عاشق خودمم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه 😂من قدم بلند نیست ولی هرجا میرم ازم تعریف میکنن و اینکه چه قد بلند باشی چه قد کوتاه ربطی به ای ...

نه من از چیزای دیگمم تعریف شده

بیشتر از همه قدم توی دیده😂🤍

2805

بی ارزشترین نوع افتخار
افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود
انسان در داشتنشان هیچ نقشی ندارد
مثلِ چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و
از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنید

تو خودت رو داری و این به شدت کافیست...

من قدم ۱۵۷ عه ولی عاشق قدمم هر لباس میپوشم بهم میاد چون اصلا ربطی ب قد نداره ب تناسب اندام ربط داره ...

وای تو دقیقا منییی فقط من ۱۵۵م

هر لباسی میپوشم انقد خوب به تنم میشینه بنظر منم تناسب اندام خیلی مهمتر از قده

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔
نه من از چیزای دیگمم تعریف شدهبیشتر از همه قدم توی دیده😂🤍

خوبه گلم ایشالا موفق بشی تو زندگیت😊

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰

دو تا دوست داشتم دوران راهنمایی

یکیشون قد بلند بود همش میگفت دختر به قدش  مینازه. 

اون یکی کوتاه بود ولی خوشکل میگف دختر ب خوشگلی مینازه  

همش. دعوا بود بینشون

ولی به نظرم ب عقلت بنازی  خیلی خوبه

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

من قدم ۱۵۷ عه ولی عاشق قدمم هر لباس میپوشم بهم میاد چون اصلا ربطی ب قد نداره ب تناسب اندام ربط داره ...

اره بیشتر اقایون قد بلند خانوم قد کوتاه دوست دارن تاحالا هرچی دیدم اینطوری بوده

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

2810