2777
2789
عنوان

اکسم این بیورو زده ینی چی بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 43 پست

والا پسرا از این چرا و پرتا زیاد میذارن و هدفشون اینه که کنجکاو بشی بری دایرکت بپرسی چی شده؟ اونم هی چیزناله کنه و حس دلسوزی دخترا رو تحریک کنه... شما رندوم ۱۰ تا پسر انتخاب کن ازشون پرس و جو کن دست کم ۸تاشون میگن یه دختری رو خیلی عاشقش بودن براش همه کار کردن خرجش کردن احساسات پاش خرج کردن ولی بعد دختره اینا رو وا کرده رفته و الان پسره بروکن هارت شده و دنبال یه دختر خوب میگرده که فقط باهاش آرامش داشته باشن و وفادار باشه بهشون

اینا رو نوشتم که بگم زیاد به این چرندیات پسرجماعت اعتماد نکنید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنم که دلتنگه. من اینو پروف گذاشتم: هردوگم شده بودیم اما وقتی باهم بودیم مسیرمان روشنتر میشد

خب چرا سمتش نمیری ؟ برو ازش سوال کن بگو دقیقا چی میخاد خودتم حستو بگو دنیا چند روزه که بخای مثلا غرورت حفظ کنی . بعدا شاید بخاطر این فرصتی که از دست دادی پشیمون شی

2805
خب چرا سمتش نمیری ؟ برو ازش سوال کن بگو دقیقا چی میخاد خودتم حستو بگو دنیا چند روزه که بخای مثلا غرو ...

من کلییی سعی کردم نکهش دارم غرورمو شکستم اما نخاست و گفت میخاد بره. دیگه نمیتونم باز برم سمتش.اگه بخاد برمیگرده

من کلییی سعی کردم نکهش دارم غرورمو شکستم اما نخاست و گفت میخاد بره. دیگه نمیتونم باز برم سمتش.اگه بخ ...

توهم یجورایی بهش بفهمون که اگه بخاد برگرده راهی هست پس دیگه سمتش نرو بزار اون بیاد سمتت . راستی مطمئی منظورش توعی‌؟ شاید ینفر دیگه باشه

نه. اما من غرورشو با حرفام شکستم

اینجور که میگی والا باید بزاری زمان بگذره چون اگه بعد مدت طولانی بازم اینکارو کرد و همش منتظر موند این فایده ندارع یا میاد یا کامل می‌ره بزار زمان یکم بگذره خودش پاشع بیاد باهات حرف بزنه