2777
2789
عنوان

مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 36 پست
آهان پس روانیه. اون آدم ترسویی یه. محلش نده. یه مدت دیقه گم میشه میره.

اره به خدا من برا دخترم میترسم مدرسش دو سه کوچه بالاتره خونمونم بلده میترسم بلایی سرش بیاره. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم بهترین کار ارتباط با پلیس فتا هستش ! ترسم نداره ک اینجوری بترسی ضعف میدی دس اون شخصی ک تهدی ...

بله درسته ولی دست خودم نیست. با کسی تاحالا دشمنی نداشتم که این بلا داره سرم میاد

درخواست دوستی نده ممنون❤

خب پس از چی میترسی به شوهرت حتما بگو البته اگه شوهرت نباشه که بخواد سربه سرت بزاره 🤭

شوهرم همچین عادتی نداره عزیزم و اینکه شاید با 15 تا شماره پیام و زنگ زده و من بلک لیست گذاشتم حتی وقتی شوهرم خونه بودع و سرش گوشی نبوده. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

2805
اره به خدا من برا دخترم میترسم مدرسش دو سه کوچه بالاتره خونمونم بلده میترسم بلایی سرش بیاره.

نه بد به دلت راه نده. کسیه که به زندگیت حسادت میکنه. یا هم میخاد با هات باشه نمیتونه این کارا و انجام میده. اگه خواستی جواب دندان شکن بش بدی دست از سرت برداره بگو شمارتو دادم  دادستانی نقطه زنی کنن ببینن کی هستی. دادسرا هم دیگرو می‌بینیم. فقط اینو بگو چز دیقه ای ام نگو. ببین چطور دست و پاشو گم میکنه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بله درسته ولی دست خودم نیست. با کسی تاحالا دشمنی نداشتم که این بلا داره سرم میاد

منم همین اتفاق واسم افتاد و ی شخصی تهدیدم کرد ولی اشتباه کردم و شکایت نکردم چندین سال با پیج های مختلف به افراد دورم پیام میداد و منو خراب میکرد ، درکت میکنم ولی ترس فقط تورو ضعیف میکنه عزیزم و اون ادم بیشتر اذیتت میکنه هرکسی که هست راه حل دیگه ای نداره ک بهتره با فتا در ارتباط باشی و مشکلتو بگی احتمالا حلش کنن یا شکایت کنی 

حق اونه که خودش بیاد ، تو بدی بره ، باز برگرده بهت:)

نه بد به دلت راه نده. کسیه که به زندگیت حسادت میکنه. یا هم میخاد با هات باشه نمیتونه این کارا و انجا ...

ممنون از راهنماییتون دعاتون میکنم عزیزم❤🌙

درخواست دوستی نده ممنون❤

بنظر شما چجوری بگم که فک نکنه مشکل منم

بگو یکی مزاحمم میشه و بهش بگو میگه هکت کردم و آدرس میده و پیام و زنگش نشون بده حتما اگرم لازم شد گوشیتو چندروزی بده به شوهرت تا مطمئن باشه مشکل از شما نیست 

منم همین اتفاق واسم افتاد و ی شخصی تهدیدم کرد ولی اشتباه کردم و شکایت نکردم چندین سال با پیج های مخت ...

اره گلم درسته اومدم اینجا دلداریم بدید تا ببینم چی بشه

درخواست دوستی نده ممنون❤

2810